Kycklingburgare och potatisgratäng

Ikväll blev det kycklingburgare med potatisgratäng. Idag jag gjort massor av saker. Jag har städat min garderob, även rensat ut städskåpet, varit på promenad samt på Willys och handlat. Nu går tvättmaskinerna för fullt och det blir snart solsidan och att sova. I morgon startar dagen 04.45 äntligen dags att jobba. Har även fått förfrågan när jag ska lägga upp vad jag köpte i Ullared och vad jag fick i födelsedagspresent det kommer jag lovar!


Kommentarer
Postat av: Aldenfalk

Hejsan! jag brukar läsa din blogg lite då & då, jag funderade på bara, när började du målet mot ditt nya jag? och va har du gått ner hitills..? Jag började 1:a sept 2012 och vägde 113kg nu är jag på 107,7 och ska ner ytterligare 22,7kg minst.. kanske kan peppa varandra här genom blogg.se? =) Lycka till

Svar: Hej! Jag började min resa den 24 Januari i år och har gått ner 28 kilo ungefär. Det var inte jag som tog bestutet att börja för har aldrig sett mig själv som stor utan nära och kära började reagera på att jag hade gått upp så mycket och helt plötsligt möte jag en tjej som tipsade om gruppen jag gick i och där fick jag vara med. Just nu går det väldigt segt vilket jag tror beror på förendringar i livet och stress men hoppas det lugnar ner sig för ska ha gått ner 30 kilo till jul!Kämpa på! Kan jag så kan du :)!
Emma Adolfsson

2012-11-25 @ 18:54:23
URL: http://www.aldenfalk.blogg.se
Postat av: Aldenfalk

Okej :D fan va bra kämpat, jag känner mig inte heller stor på det sättet men vill bli mer "fit" eller ja, normal inte för smal heller.. inte väga mindre än 80kg det skulle nog bara se konstigt ut.. jag har gått ner 5,3kg sedan 1:a april.. får kämpa hårdare nu för att hinna med resterande kilona :)

2012-11-28 @ 07:43:03
URL: http://aldenfalk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0