Ut och gå!

Efter att jag hade ätit min lunch tog jag mig en promenad. Så skönt att röra lite på sig. Måste få ihop mina 4 timmar innan faster, så är det bara!


En utmaning!

Min faster har gett mig en utmaning som jag bara ska klara av! Eller det kanske är mer som en tävling ;)!
Vi ska gå minst 4 timmar tills nästa onsdag! Detta kommer blir super kul, ska ju ha Amelia i helgen så vi ska allt ta några promenader ihop. Tänkte även ta en i morgon. Gud vad kul, äntligen kanske jag hittar tillbaka var nog det här jag behövde!
Så sjukt länge sen jag var ute och gick! Nästan pinsamt för en vikt bloggare att inte röra på sig.


Massor av bus!

Magen är så svullen att jag inte har någon lust äta för känner mig bara allmänt fet just nu. Vill bara känna mig stolt över alla mina framsteg jag har gjort hittills! Men ibland är det svårt. Känns som om jag bara går och tänker på mat! Så jobbigt!

I alla fall idag har jag, Patricia, Marcus och Amelia varit på leklandet. Ett väldigt bra sätt att röra på sig. Kommer väl bli ännu mer spring när hon kan gå. Att bli av med socker suget är jätte svårt. Idag stod det kakor på bordet på jobbet, tror ni jag kunde låta dem vara? Nej, tror jag fick i mig tre stycken plus ett ägg till frukost. Känner nu i efterhand att det kanske inte var en så bra frukost. Lunchen blev i alla fall korvstroganoff som jag lagade igår kväll. Till kvällsmat vet jag inte riktigt vad jag ska äta. Nu ska jag kolla på film.


2013! Vad händer?

Känner att jag har inte fått något gjort detta år. Jag jobbar, sover och äter. Vad äter jag då? Jo den senaste har det varit mycket godis och andra onyttiga saker som min kropp inte alls behöver. Just nu lever jag ett liv där jag står still på vågen. Vilket jag också kan tycka är bra. Jag går i alla fall inte upp i vikt. Är väldigt sugen på att skaffa ett gymkort. Frågan är kommer jag ta mig dit och träna? Är väldigt trött när jag kommer hem från mitt jobb men vill ju så gärna gå ner i vikt. Tror det är dags att börja ta kontroll över ALLA mina matintag. I morgon är det dags att ställa sig på vågen igen. Vet inte vad jag ska tycka och tänka om det. Har blivit mycket godis denna helg samt att jag har ätit pizza idag.

Andra tankar som rör sig i huvudet just nu är husköp. Både Micke och jag är väldigt sugna på att flytta.
Vikten kommer inte först just nu.
Men ska försöka ta tag i det här nu!


Frukost

Startar dagen så här idag:


Brändåsen

Just nu sitter jag och Micke på restaurang brändåsen och äter mat. Vi valde att äta någon biff med fetaost i. Fanns även väldigt fint salladsbord till.


En hemmagjord kycklingrulle!

Just nu sitter jag på Patricias 18-års kalas. Så trevligt! Hon blev så nöjd med sin presenter ifrån mig. Hoppas alla får en fin fredag!


Laxburgare

Till lunch idag blev det laxburgare med nudelblandning. Smakade bra, nu tar jag helg och i morgon blir det att fira Patricias 18-års dag!


Fläskfilé!

Här kommer lite bilder på maten!


Raggmunk

Till lunch idag blev det raggmunk. Just nu sitter hos pappa och ska äta lite mat samt fira hans 45-års dag :)
Blir fläskfilé med ungsgrönsaker och till efterrätt en semla.


Kycklinggryta med tomat

Idag är det en kycklingdag. Till kvällsmat slängde Micke ihop en kycklinggryta med tomater och massor av goda saker i, till det hade vi nudlar. Har även varit och köpt nytt porslin som vi åt på idag.


Soppa med kyckling

Köpt hem en god soppa och eftersom det fanns kyckling kvar så hade jag även det i! Smakade super gott. Idag blir det att åka och fixa med 18-års present. Har ju en kompis som fyller 18 på fredag. Imorgon fyller min pappa 45 år med så det är mycket kalas just nu.


Falukorv i ugn

Ikväll lagade Micke falukorv i ugn. Super länge sen vi åt det. Råkade även somna till på eftermiddagen, så fråga är hur ska jag kunna somna ikväll? Det löser sig alltid.


Wok

Idag när jag kom till jobbet fick jag frågan om jag vill ha en Wokpanna. Jag bra tackade och tog i mot. Var ju självklart tvungen att prova den när jag kom hem. Så till lunch idag blev det kyckling, wokgrönsaker och keso.


Sjukstuga!

Här hemma har vi sjukstuga. Micke är sjuk och jag får ta hand om honom. Därför den dåliga uppdateringen. Just nu ligger vi och kollar på tv. Har även varit och handlat inför veckan som kommer.
Dagens lunch idag blev bk. Hittade någon kycklinghamburgare, sallad och Loka. Den var helt okej! Nu blir det att förberedda frukostlådan till jobbet i morgon samt diska lite.


Lunch med Linnea

Idag blev det lunch med Linnea. Även Amelia och Dexter är med. Maten var super goda! Åt även efterrätt


Bara 17,4 kilo kvar

Var tvungen att väga mig i morse kände jag. Ville veta lite hur jag låg till och så. Det är bara 17,4 kilo kvar tills målvikt. Det känns inte så långt bort ändå.
Om 7,4 kilo är det ju bara 10 kilo kvar. Jag är så nöjd!


Östansjö

Sitter just nu och myser med en kopp kaffe och en kaka i Östansjö. Wilma verkar trivas till 1000. Ett perfekt avslut på alla hjärtans dag.


Alla hjärtans dag!

Vaknade upp och detta stod på köksbänken!
Super glad blev jag. Tänk att jag har en så underbar pojkvän!


Pappa bjuder

Just nu sitter jag hos pappa och ska äta mat här. Har även vart och köpt mig nya kakformar. Har ett stort sug att baka. Så kanske blir något mer denna vecka.


Frukost och fika

Idag blev det två smörgåsar med ost och kalkon på. Här även varit förbi bebis och hennes familj med lite fika. Amelia älskade cupcakesen.


Bakar!

Fick för mig att baka lite idag. Så blev cupcakes med banantopping. Vad jag ska äta till kvällsmat vet jag inte. Kanske bara blir en cupcake och te. Så typiskt mig....


Bakat


Skinksås

Till lunch idag blev det skinksås och pasta. Just nu håller jag på och tvättar. På torsdag blir det att åka och hälsa på Wilma.


Frukost

Mums,var så hungrig i morse! Blev en leverpastejs smörgås med gurka, samt hälsodrink med yoghurt, blåbär och jordgubbar.


Micke står för maten

Ikväll har Micke lagat mat åt mig. Känns skönt att slippa stå i köket. Det blev någon slags gryta med ris till. Nu ska jag ta en dusch sen blir det att sova. I morgon startar dagen 05.00!


Så gott

Till lunch valde Micke och jag att göra omelett samt toast. Vi hade bacon, champinjoner och purjolök i maten. Skönt när det går snabbt, nu ska jag dra mig till pappa och fylla i lapparna till arbetsförmedlingen. Alltid lika roligt!


Dags att handla

Helgfrukost? Skulle inte tro det. Finns inga ägg hemma inte ens några smörgåsar. Känns super kul och sätta mig och blogga om en skål blåbärsyoghurt och flingor. Idag är i alla fall en sån där dag när det ska handlas, städas och bara göra i ordning här hemma inför imorgon. För då är det en ny arbetsvecka. Så skönt att få börja jobba igen.


Avokadosallad och melodifestivalen

Blev en lugn kväll med melodifestivalen och sallad. Känner att jag ligger väldigt bra här i sängen. Undra om jag hade tänkt att ta dem där tre promenaderna i morgon? Eller hur har jag planerat? Tydligen inte alls.


Vilken dag!

Startade dagen med att åka ner till tjällmo för att åka bi på isen. Packade ner te, lite godis, smörgås och en kyckling rulle. Blev några vara tills Hampus körde fast bilen. På vägen hem la jag skodan i diket. Känner att förtär min dag idag! Ikväll är det i alla fall melodifestivalen. Nu ska jag bara ligga i sängen.... Tror det är säkrast...


Lunch

Till lunch idag blev det en färdigrätt. Ikväll ska jag till Amanda och äta mat, ska bli spännande och se vad hon bjuder på. Jag ska på en så kallad babyshower. Vi ska lixom fira att Amanda ska ha barn :) kommer säker bli super kul!


Frukost!

Idag är jag ledig. Så blev en liten helgfrukost, ägg, flingor och te.


Karishma

Just nu sitter jag på en pub i Örebro och kollar på ishockey. Har inget intresse av sport med måste bara ett väldigt bra sätt att få motion på! Man kanske skulle börja spela. Micke och jag har gått runt lite i affärerna här hittade en ny tjocktröja samt födelsedagspresenter till min pappa. Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder då han läser bloggen. Vi hamnade även på en jätte fin indisk restaurang som Mickes syster rekommenderat. Maten var super god, nu ska vi även gå på bio ihop med en kompis. Vilket bra avslut på arbetsveckan.


Örebro nästa!

Eftersom jag är ledig i morgon så tar killen och jag en sväng till Örebro. Vi ska shoppa, äta god mat samt gå på bio. Hade inte så roliga bilder att lägga upp idag så ni få se lite smycken och hur jag ser ut idag.


Frukost

Mums, gjorde hälsodrink igår ikväll så tog med mig en liten flaska till jobbet hade även äggsmörgås.


Snabb lagat

Hittade någon nudelrätt på Lidl när jag var där och handlade sist. Det blev kvällens middag. Man kokade innehållet i 5 min i stekpannan sen stekte det lite. Smakade gott! Till det hade jag avokado, gurka, paprika och lite gräddfil.


Snölykta

Kom precis hem från pulka åkandet. Känns I hela kroppen att jag har sprungit upp och ner i backen med Amelia. Vi gjorde även en snölykta. Var bara korven och den varma chokladen som saknades.


Onsdags smörgåsen

Idag blev det kalkon och gurka som pålägg. Ska även ut och åka pulka när jag kommer hem. Lite extra motion blir det. Vet inte när jag ska ta dem där tre promenaderna för i natt kom det ju hur mycket snö som helst.


Städning!

Dammet bara yr här hemma. Nu ska det bli rent. Tycket det är avkopplande att städa. Tog även mig tid att städa ibland alla mina smycken. Det är min svaga punkt någon som jag verkligen gillar att belöna mig med är nya halsband, örhängen eller armband.
Matintaget har varit sådär idag p.g.a tid. Blev äggsmörgås till frukost och bara två kokta ägg till lunch. I helgen la jag ut massor av kläder till salu har redan fått in 700kr på kläder som är förstora det känns så himla bra!
Men nu blir det fortsätta med städningen.


Tacos!

Ikväll kör killen och jag på lite fredagsmys har har ju precis blivit ledig så idag är ju hans fredag. Det blev tacos till kvällsmat råkade även få med mig semlor och några nya ostbågar, fast som hjärtan. Fast nu är jag så full i magen så vet inte om jag får i mig något gott. Kanske är bra det!


Mål?

I början tycket jag det var jätte svårt att sätta upp mål som jag skulle nå. Utan tyckte det var lättare att ge mig själv en belöning när jag gått ner vissa kilon.
Kommer i alla fall ihåg att ett mål var att komma under 100 innan studenten. Tyvärr lyckades jag inte med det men min student var perfekt ändå. Jag gav inte upp bara för att jag inte kom i mål. Tror många har förstora krav på sig när det gäller vad man ska klara av. 
 
 
Själv tycker jag inte att man ska sätta upp mål som har med kilon och tid att göra tillsammans.
 
 
Utan mer dessa Jeans vill jag kunna ha till midsommar.
Denna tröja ska vara förstor till jul.
Jag ska klara av att gå upp för trapporna på jobbet utan att känna att jag håller på att dö.
När jag har gått ner 15 kilo ska jag dansa ett zumbapass och känna mig stolt att jag klarade det!
 
Ingenting ska firas med MAT!
 
Mål man inte ska sätta upp:
 
När jag har gått ner 25 kilo ska jag fira med en pizza för då har jag varit duktig
Jag ska ha gått ner 20 kilo till sommaren
Om jag inte äter något onödigt denna vecka så kan jag äta en semla nästa tisdag.
 
 
När du sätter upp ett mål ska det ju självklart vara ett mål du mår bra av!
 
Mitt mål denna vecka:
Jag ska gå ut och gå minst 3 gånger!
 
Vad har DU för mål?

Då var det måndag igen!

Startade dagen med en smörgås. Som pålägg idag blev det köttfärslimpa för det fanns en liten bit från igår kvar. Känner mig väldigt seg idag men får hoppas på att jag piggnar till.


Nytt ämne i morgon!

Nästa veckas ämne är mål. Lite hur man ska tänka och vad man ska/kan göra när man nått målet. Även jag kommer sätte upp ett mål jag ska nå under veckan 

Lunch

Till lunch blev det gårdagens kvällsmat. Har ett extremt sug efter semlor. Vet vad det är med mig idag!


Morgon mys

Idag blir det att ta det lugnt och städa lite här hemma. Började dagen med en film och lite frukost.


Hur får man ihop tiden?

Amelia har varit här i ca 33 timmar( en och en halv dag). Jag har ju inte fått något gjort? Disken är högre än mig, dammsugaren skulle komma fram i dag har den gjort det? Nej! Lunchen blev Happy meal på donken. Kvällsmaten blev kycklinggryta med ris. Hela lägenheten ser ut som ett bombnedslag så måste ju ta tag i städningen lite ikväll. Samt det är ju melodifestivalen ikväll som jag bara måste se! Hur ska jag hinna med allt? Jag är ju så trött med i armar och ben. Så skulle behöva sova 24-timmar!
Ha en super lördag!


Full fart

Hade Amelia fått bestämma så hade vi nog fått gå upp 06.00 men vi låg och drog oss på 07.30. Sovmorgon tror jag Amelia tyckte. Har fått i mig lite frukost och snart ska vi klä på oss för att åka till min mormor och morfar. Vi ska titta på min systers semesterbilder.


Kyckling och bebismys

Kom precis hem från pappa & Eva. Det bjöds på kyckling och pommes samt sås och sallad. Amelia är super trött så just nu ligger vi i sängen och äter lite godis samt kollar på gladiatorerna. En super skön fredag!


Massor av bus

Just nu sitter vi och äter mat på leklandet. Amelia bli så trött så hon ligger och sover. Vi valde att äta thaimat till lunch. Även jag börjar bli trött.


RSS 2.0