Skidor

Äntligen framme, just nu sitter jag i tandådalen. Pappa, jag, Hampus, Eva och Linus ska åka skidor i en hel vecka. Ska bli så skönt att få röra lite på sig. Självklart är matvågen med så jag kan väga all min mat vi äter här hemma. När man äter ute få man tänka smart i stället. Hoppas alla har haft en underbar påsk!


Vilken dag!

Idag har jag varit och fikat, förlängt ögonfransarna samt fått vykort från syster och mamma. Snön börjar försvinna så snart kan jag börja springa igen.


Träning

Var på boot campen i måndags och åkte på feber samt ont i hela kroppen ( träningsvärk och sjukont)
Har varit hemma hela veckan men idag är jag i alla fall feberfri. Känns skönt det, hade inte räknat med att jag skulle bli sjuk.
Träningen var i alla fall jätte rolig med sjukt jobbig. Ska bli spännande att träna nästa gång!
Vi får även delta i alla andra grupp pass vilket jag tycker är super kul!


Min nya kaffemaskin

Jag bara älskar min nya kaffemaskin. Det är så underbart och kunna njuta av en latte på morgonen. Dagens frukost blev två ägg och en latte. Idag ska jag träffa Sanna och hennes mamma över en fika. I morgon fyller Amelia 1 år. Så då är jag bjuden på 1-års kalas. Söndagen kommer jag tillbringa i Östansjö hos Wilma och efter söndag kommer måndag och på måndag börjar ju boot campen!
Det kommer bli så kul att få komma igång med träningen.
Ha en super mysig helg!


Helgfrukost

Frukosten är min största kärlek, jag bara älskar och få sitta i soffan och bara njuta av min frukost. Tänk att för ett år sedan visste jag knappt vad frukost var. Det var i alla fall inget jag tog mig tid att äta. Idag är frukosten det viktigaste i mitt liv för att jag ska kunna fungera.
Att starta dagen med en god frukost kan ändra mitt humör direkt. Har jag vaknat på fel sida så kan jag vara glad igen efter frukosten. Trodde nog aldrig att frukosten skulle ha en stor betydelse för mig. Men idag är jag så glad att jag har hitta min största kärlek inom måltider.


Jordgubbar

Idag startade jag min dag med jordgubbar och mjölk. Känns i hela kroppen att jag vill att sommaren ska komma. Har även plocka i ordning här hemma efter alla inköp igår.


BootCamp!

Här händer det saker! I veckan har jag anmält mig till något som kallas för BootCamp. Det handlar om att komma igång med sin träning. Vilket jag verkligen ser fram i mot. Jag har även varit i Ullared idag och köpt en ny sportbehå samt vattenflaska som jag självklart ska använda när jag tränar. Alltid kul med lite nya kläder. Köpte även nytt skal till telefonen och Ipaden, båda två i leopard samt massor andra saker med! 
 
Här kommer lite info om bootcampen!

Dagarna bara gå

05.15:frukost
06.00: jobb
08.15: mellanmål
12.00: lunch
15.00: mellanmål
19.00 kvällsmat
Jag så här ser mina dagar ut just nu.
Eftersom jag går upp tidigt så är jag väldigt trött på dagarna när jag kommer hem. Men försöker verkligen göra allt för att inte somna. Dagarna går och vikten står still. Men det är jag glad för. För just nu sköter jag mig inte så bra. I morgon hade jag tänkt att jag skulle gå lite på gåbandet som står hos mamma och bara samlar damm.
Men ska kämpa på för vill så gärna ha gått ner 35 kilo till påsk vilket inte alls är omöjligt.
Ikväll har Micke lagat någon slags tacogratäng. Dock var den lite för flottig för mig, så just nu mår jag illa. Känns i hela kroppen att jag inte är van att få mig för mycket fet.


Trött tjej!

Känner att hela kroppen bara vill sova. Ska bara ta en dusch sen blir det att hoppa i säng. Energien har inte varit på topp idag. Så blev ingen promenad eller någon motion över huvudtaget mer än trapporna upp och ner till tvättstugan. Hann inte tvätta klart idag så blir att tvätta i morgon med. Halsen gör ont och huvudet spränger, men har inte tid att vara sjuk. Jag ska i alla fall prova jobba i morgon.
Just nu sitter jag och mumsar på lite ananas samt kollar på lite på tv.


Känner mig sjuk "/

Har ont i halsen och huvudet. Känner mig inte alls bra idag. Hoppas verkligen inte att jag får feber och mer ont för har inte tid att vara sjuk. Just nu försöker jag äta lite frukost. Har även tvättstugan idag, vilket känns sådär. Men måste man tvätta så måste man ju!


Två promenader

Idag har jag varit på arbetaförmedlingen. Amelia och jag tog en promenad dit och hem. Så skönt att röra lite på sig. Tog även en lunch med Linnea och hennes son det ingick även glass till efterrätt vilket Amelia tycket var väldigt gott.


RSS 2.0