Mys!

Kvällen spenderas på en filt i trädgården tillsammans med Didde. Micke är iväg till affären för att köpa något som vi kan slänga på grillen. Har även fikat hemma hos Sanna på förmiddagen tillsammans med barnen. Så skönt och komma iväg och bara prata lite. 
En typisk filmdag

Idag är en sån där dag som man knappt vill lämna sängen. Det regnar utanför fönstret och det ger en ju inte mer energi att vilja gå upp. Dock råkar det ju vara så att vi har en liten knodd som inte direkt vill ligga i sängen hela dagen. Men istället för sängen så spenderar vi dagen i soffan framför massor av filmer. Didde ligger dock mest och snackar med sin mjukis-ko som är en stor favorit just nu.
 
 
 
 

En helt vanlig lördag

Då var det lördag igen och hela familjen sitter ute och njuter av vädret. Idag har vi skrivit alla inbjudningar till dopet och imorgon ska dem postas. Jag tycker det är så kul att planera denna fest så tårtan är redan beställd eller i alla fall har konditorn börjat planera hur den ska se ut. Nu är det bara lite små fix kvar sen kommer dopfesten vara super!
 
 
 
 
 
 
Gårdagen spenderade vi med Sanna, Leo och Gabbe, vi grillade åt choklad och drack vin. En helt vanlig sommarkväll med goda vänner. 

En Box

Igår var vi och shoppade på ikano. Blev väldigt mycket kläder till Didde. Vi hann även med att åka till Diddes morfar och äta mat. Idag var vi storhandlat mat samt varit hemma hos Diddes mormor. Imorgon blir det en tur till Örebro för att äta lunch hos Diddes faster. Mycket utflykter är det, men vi vill hinna med så mycket som möjligt innan Micke börjar jobba. Dop planering är också igång inbjudningarna är äntligen beställda. 

Fick även hem igår min efterlängtade glossybox. Var ett bra innehåll den gång också! 


RSS 2.0