Tjejkväll

Har varit på tjejkväll med min bästa vän på frisörssalongen där jag klipper mig. Det var super mysigt, fanns tilltugg och massor med erbjudanden. Fick träning på ett gym, jag får träna tre gånger gratis vilket jag verkligen ska prova på för känner att jag verkligen vill börja träna! Sen några produkter till håret och en god liten kaka från bageriet bredvid och massor av annat. 
 
 
 
Vi fick detta med oss hem
 

 


Sallad

Mums! Jag bara älskar när man får plocka ihop sin egen sallad. Det kallar jag lyx!


Det är bara att tänka att man mår bra så gör man det eller?

Jag vet inte hur jag ska ställa mig till detta
påstående. Man blir ju fan inte smalare av att tänka
att jag är smal?
För jag mår ju inte bra av att vara så stor som jag är.
Jag håller ju inte att gå ner i vikt för att jag vill vara
snygg och smal utan det handlar ju att få må bra.
Men om någon hade sagt till mig att jag bara
behövde tänka att jag mår bra så hade ju nog aldrig
börjat med min viktresa. Vilket jag hade ångrat stort 
eftersom jag mår ju bara bättre och bättre ju mer
tiden går! Så kan jag så kan du! Skit i vad alla säger,
jag fick höra i början att "det där går ju aldrig" och "man 
går bara upp igen". Jag är här för att bevisa att det 
går visst! Bara man vill! Och det är något jag gör. 
 
 
Detta kommer ni aldrig få se mer!
Jag lovar det.
 
 

Ingen bra start

Jag som skulle tvätta klockan 07,00 men vaknade nu! Ja det är väl sånt som händer. Får boka en ny tid till tvättstugan. Nu blir det i alla fall att äta frukost.
 

En tallrik med sås!

Killen och jag samt hans vänner tog en sväng och åt en bit mat. Jag beställde pepparbiff med stekt potatis. Smakade super gott, men trodde inte jag skulle få hela tallriken med sås. Ja det var väl bara och se glad ut. Åt så mycket jag ville ha! Men kände som om man hade behövt ett sugrör till all sås;) haha nu blir det film. Imorgon är jag ledig så då ska jag ta mig en härlig promenad.


Lunch

Blev kyckling gryta idag.


Frukost


Invägning

 
22/10-2012 - 29/10-2012

Resultat: -1,2 kilo

Jag ska röra på mig mer som jag har gjort veckan som gått. Det funkar bra! Är jätte nöjd med resultatet!

.

Nudlar

Pojkvännen är nu ledig så ikväll blir det hämtmat. Stekta nudlar med kyckling, biff och räkor. Blir även att titta på film! Ett super bra avslut på en måndag!


Soppa!

Lunchen blev en soppa :)


Måndag morgon!

Tråkigt grått väder och iskallt. Ja det märks att vintern kommer snart. Sitter och äter frukost innan jag ska ge mig av mot miroi.


Party

Ikväll har jag varit på heminredningsparty ungefär som ljusparty fast med heminredning istället. Hittade allt möjligt smått och gott men köpte inget utan tog med mig en katalog så jag kan beställa i lugn och ro. Imorgon blir det en dag på miroi :)


Jo, men jag fikar också!

Sitter hemma hos mormor och fikar. Rulltårta, bullar och kakor. Satt bra efter en helg utan några godsaker. Man kan fika även fast man går ner i vikt allt handlar om mängden!


Lunch

Blev lite kycklinggryta med grönsaker idag till lunch. Ska nog ta och klä på mig och gå ut en stund. Så fint väder idag med.


Ägg

Dagen startade med ett ägg och två smörgåsar. Imorgon är det invägning vilket ska bli så spännande att se vad det står på vågen! Är även en dag på miroi samt att Micke blir ledig. Men allt detta är ju i morgon. Det händer saker idag med!


Mormor bjuder på fisk!

Tog en sväng förbi mormor där jag fick fisk till kvällsmat. Har diskat och lagat mat till Micke med. Utan att tjuväta under matlagningen. Känner att jag får mer och mer kontroll över mig själv just nu! Allt känns så bra:)


Trasig app?

Min promenad app verkar inte fungera idag. Han påstår att jag har gått 6km på 45 min! Aldrig i livet! Men kanske gick 3 km i alla fall :)


Helg

Gud vad skönt det är att ha något inplanterat idag. Har precis fått i mig lite frukost, nu ska jag byta om och ta en sväng med hundarna i skogen. Underbart att få komma ut i det vackra vädret.


Tacos

Ikväll bjöd pappa på tacos! Har även varit hos bebis en stund och träffat underbara Amanda. En toppen fredagskväll.

 


En sallad på stan

Dagens lunch blev en lax pastasallad!


Vänner

Jag är så glad idag! Solen lyser för fullt, men det blåser lite. Har precis fått i mig frukosten och om någon timme blir det att hämta Sanna för en lunch på stan och lite shopping. Kommer bli en bra dag känner jag!


Kvällsmat

Blev så sugen på köttfärssås så det blev Kvällsmaten. Lunchen blev lite rester från härom dagen. Har även varit på studiebesök på Ica maxi idag. Det var väldigt intressant måste jag säga! Men nu blir det tv mys är ledig i morgon så det blir det förhoppningsvis lunch med Sanna och så ska jag ta hand om hemmet lite med.
Just det! Idag kom det även lite snö till Motala. Mycket mysigt tycker jag.


Frukost hos mormor

Vilken kväll det var igår! Fick köra morfar till sjukhuset så kom i säng jätte sent. Och nu ska jag köa hem honom passade även på att äta frukost hos mormor. Smakade underbart lika gott som när man var liten :)!


Självkänsla eller självförtroende

Det var vad andra delen innehöll idag. Spännande att lyssna på och man lär sig även något! Till lunch idag blev set biffar, ris och sås.


Kost!

Idag på miroi pratar vi kost. Lite intressant och se vad folk tycker och tänker! Frukosten blev två knäcke och proviva.


En hundrunda

Tog med hundarna på en kvällsrunda. Skönt var det!


Pappas fisk

Jag bara kände att jag klarar inte av att laga mat om jag inte äter innan för annars kommer jag bara provsmaka allting som jag lagar. Så jag åt pappas fisk från igår innan jag gjorde fetaostbiffar tills lunch i morgon. Hoppas ni får en trevlig kväll!


Nytt knäckebröd

Jag provade en ny knäckebröds sort. Den var jätte god så den kan jag rekommendera! Hade keso och kalkon som pålägg.


Typiskt mig!

Jag råka ta med mig fel matlåda idag så när jag öppnade burken var det bara klyftpotatis. Inte så jätte gott att bara äta det så fick åka hem och äta hemma! Men nu blir det att åka tillbaka för här ska det sökas jobb!


God morgon

Det är kallt och jag är jätte trött. Men känner att detta kommer bli en bra dag i alla fall! Frukosten fick jag i mig i alla fall. Snart är det lunch och det är något jag behöver för är så hungrig.


En glad överraskning

Jag kunde självklart inte låta bil att väga mig i morse för jag ville självklart se hur för jävligt det var. Men hör och häpnad jag hade gått ner. Och det var hela 1 kilo denna vecka. Så nu kan jag berätta för er att jag har gått ner mer än 25 kilo FAN VAD BRA DET KÄNNS!
 
 
 

En fråga

 
Hej Emma!
Jag äter "rätt". Men jag äter allt i mitt liv handlar det om hur mycket jag äter av det som jag äter. Jag är ute och går samt springer ibland. Skulle gärna träna på gym om jag hade pengarna till det. Jag försöker i alla fall att röra på mig minst tre gånger i veckan. Hoppas du fick svar på dina frågor skulle det vara något mer så hör av dig!
 
Mvh Emma

Fisk

Pappa bjöd på fisk ikväll. Fick även med mig matlåda hem så jag har lunch i morgon.


Dagens lunch

Här kommer salladen jag åt till lunch idag. Nu blir det att åka till pappa för att äta kvällsmat.


Frukost

Åt min smörgås i bilen för råka sova lite länge idag. Glömde även bort att fixa matlåda tills idag så fick åka nu på morgonen och köpa mig en sallad.


Invägning

Jag har bestämt mig för att invägningen i morgon är inställd. Känner att det är ingen mening för magen är uppsvälld och jag har inte riktigt tagit hand om min kropp som jag ska göra. Men jag tar nya tag i morgon!
 

Ny bil!

Ja så skulle det ju ha varit men bilen vi var och titta på var bara skit "/. Så efter 5 timmar i bilen valde vi att äta på Max. Idag tog jag en kycklingsallad istället för tacosalladen jag brukar äta. Denna sallad var med god!


Nytt pålägg

Jag bara älskar mjukost. Så var tvungen att prova Philadelphia med skinka. Den smakade super gott. Annars idag på frukost bordet har jag: smörgås, frukt, te och yoghurt.


Fredagslyx

Sitter under en mysig filt och bara njuter av att helgen är här. Ikväll blir det film och till mat åt vi kinamat lika gott som vanligt. Lite fredagslyx är alltid underbart! Hittade även en väldigt bra app för er som gillar att pyssla med bilder. Den heter pic Collage!


Vill ha!

 
 
 
Alla kläder hittar du på Nelly.com

Ännu mer kyckling

Lunchen blev gårdagens kvällsmat!


Fredag morgon

Äntligen fredag och snart helg! Bara halvdag idag så det kommer gå fort. Har ju varit lite krasslig i två dagar men nu mår jag bättre! Tyvärr regnar det idag så det är inte så fint väder att vara ute i "/. Men men kan ju hända andra spännande saker idag. Frukosten blev ett glas proviva och en ny smörgåssort den smakade super gott.


Pommes

Jag vet inte om ni har förstått det att min blogg handlar om att man kan äta vad som hela och ändå gå ner i vikt ändå. Ikväll åt jag pommes, kyckling och currysås. Och mina 21 fria socker dagar gick inte så bra för just nu äter jag godis. Men det är också något jag njuter av. Inget jag bara äter för att jag var sugen utan det är ett medvetet val jag har gjort ikväll.


Jag är kär!

Hittade denna underbara klänning! Tänk när man är smal nog för att kunna bära denna.
 
 
Klänningen hittar du här

Lunch från igår!

Till lunch blev det grytan från igår.


Proviva

Startade dagen med att glas proviva och två trekants smörgåsar.


Fläskfilé gryta

Ikväll blev det fläskfilé gryta med wokgrönsaker och massa andra goda grejer i. Vi valde att ha ris till.


200 gram

Jag hittade dessa bild på mig. Här är jag som störst och nu har jag bara 200 gram kvar tills jag har gått ner 25 kilo. Det känns så bra!
 

Rester

Det fanns biffar, potatis och sås kvar i kylskåpet så valde att äta det till lunch. Hade även keso och tomat till.


Kokta ägg

När jag ska äta ägg brukar jag alltid koka några fler och ha i kylen. Det är så bra som mellanmål om man inte orkar göra något eller till frukost när man inte har så mycket tid. Så i morse blev det ägg med två Knäckemackor med ost på.


Sallad

Här kommer kvällsmaten. I morgon är jag ledig. Huvudvärken börjar släppa lite, har haft ont hela dagen "/!


Biffar

Biffar, potatis, sås och sallad! En god lunch!


Hårfön!

Min hårfön gick sönder i lördags och jag skulle ju behöva tvätta håret. Men hinner ju inte handduks torka det så känner mig jätte fin idag! Frukosten blev två knäcke med keso på.


Mina mått!

Byst 112 cm förra gången 114,2 cm
 
Midja 97 cm förra gången 103 cm

Stuss 112 cm förra gången 117,3 cm
 

Tack för maten!

Ikväll blev det biffar, kokt potatis, sås och sallad. Smakade bra med hemlagat. Har bara varit inne idag när jag kom hem för det har regnat. Ikväll är det även halv åtta hos mig. Dem sänder från Motala staden jag bor i så det tänkte vi kolla på när vi smält maten.


Mer soppa

Lunchen blev ju som sagt mer soppa!;)


Bra start!

Fy fan vilken morgon... Råkade sova lite länge så hann inte väga mig! Utan får köra på lite mått i eftermiddag i stället! Känner mig som en uppsvälld gris i magen. Och frukosten blev en yoggi. Ja det var ingen planering på denna morgon. Men jag slutar klockan 12 idag så hela dagen är i alla fall inte förstörd!


Solsidan

Sitter och tittar på solsidan har även varit och träffat bebis. Fick med mig soppa hem från pappa så det blev Kvällsmaten. Det kommer även bli lunchen i morgon. Men nu blir det mer mys här hemma med ljus och tv!


Festsoppa

Hurra hurra hurra! Just nu sitter vi och äter mat. Hampus valde att bjuda på festsoppa som det heter inom familjen. Det är lök, morötter, bacon, potatis och massor andra saker i! Super gott var det i alla fall. Vitlöksbröd fick vi även till.


Söndagsmorgon

Dagen började med att jag diskade lite samt kokade mig ett ägg. Efter att disken var klart så blev det kokt ägg och yoghurt till frukost. Nu blir det att välja kläder samt att syster och jag ska gå på loppis innan kalaset.


Fisk

Badade och fixade hundarna hos pappa. Fick även mat, pappa grillade en hel fisk och till det blev det kokt potatis, romsås och sallad. Smakade underbart. Efter maten körde Eva hem mig eftersom pojkvännen har min bil. I morgon blir det att fira Hampus!


Toast

Lunchen idag blev toast med mozzarella och paprika. Ska snart dra mig till pappa för att hjälpa till med hundarna! Sen får vi se vad som händer ikväll?:)


Frukost!

Idag blir det att köpa present till Hampus som ska firas i morgon. Ska även till pappa och Eva för att hjälpa till och bada hundarna. Sen kanske jag skulle ta tag i disken från igår.


Städning och tacopaj!

Städningen tog sin tid! Så fick kasta i mig gårdagens lunch! Sen blev det bara att börja laga mat till pappa och Eva. Blev tacopaj med sallad samt fruktsallad till efterrätt.


Äggsmörgås

God morgon! Jag när fyller 20 så önskar jag mig en balkong så jag kan sitta och äta frukost där till våren. För att sitta i soffan med solen i ryggen är inte lika mysigt. Idag blev det äggsmörgås kommer inte ihåg när jag åt det senast! Men nu blir det att plocka fram alla städgrejer!:)


Syskon tid

Kvällen spenderades med syster. Vi lagade mat och åt ihop samt tittade lite på tv och hängde med hundarna.
Har även börjat lite smått med städningen inför i morgon. Har även gjort ett städschema så jag inte så missa något. För här ska det bli rent och fint!


Ledig!

Imorgon är jag ledig så då blir det städa och söka lite jobb. Har precis mumsat i mig en smörgås och ska snart köra syster till körskolan. Hon ska köpa körkortspaket idag. Snart får hon med ge sig ut på vägarna! Lunchen blev ju som sagt den samma som igår!


Tidningen

Sitter och läser tidningen samt äter frukost. Idag blev det bara en skål yoghurt. Till lunch blir det gårdagens lunch. När jag kommer hem blir det att städa samt åka och handla för i morgon kommer pappa och Eva hem till mig på kvällen och ska äta lite mat. Min bror fyller 18 så han har "kastat" ut sin mamma och min pappa så dem får vara hemma hos mig. Jag hoppas han får en toppen kväll! :)


Ikea och sjukhus

Vid två tiden fick jag köra in mamma till sjukhuset i Linköping för att hon hade problem med ögat. Efter att vi vara klara där blev det ett besök på Ikea. Köpte mig ett lite anteckningsblock men inget mer. Eftersom vi var på Ikea blev det såklart köttbullar till kvällsmat!


Man får ta det man har!

Lunchen blev pasta med svamp, morötter, purjolök och Philadelphia med smak av grillad paprika. Det blev det god blandning!


En ledig dag!

Det märks på frukosten att jag är ledig idag. För den är stor och jag har lagt ner lite mer tid. Idag kör jag på frukt, knäcke med gurka och mjukost samt yoghurt med flingor. Jag håller på och tvättar just nu ska även ta tag i städningen.


Kvällsmat

Passade på att åka hem till Pappa och Eva för att äta lite mat. Just nu letar jag ny bil, fixar med tvätten in för i morgon (har tvättstugan), kollar jobb och tittar på tv. Det händer mycket hos mig idag! ;)


Ägg till mellanmål

Har precis ätit två kokta ägg till mellanmål. Just nu sitter och kollar lite på tv. Ikväll blir det att äta hemma hos pappa.


Köttfärssås

Idag blev det köttfärssås till lunch. Jag är inte så förtjust i köttfärssås men provade en ny kryddning på det hela så idag smakade det riktig gott!


Jag vill inte gå upp

Det går inte att beskriva känslan att bara vilja ligga kvar i sängen. Det var så varm och skönt. Men men så blev det inte utan nu sitter jag och äter min frukost. Jag är ju ledig i morgon så kan ju sova då!


Underbar kväll

Har varit och träffat min underbara vänner ikväll blev en kaffe och mycket snack! Jag tog mig en promenad till fiket vi träffades på. Det märks att hösten börjar komma nu. Har även lagat köttfärssås till Micke. Nu blir det att titta på tv.


Fruktstund

Sitter hemma nu efter en dag på Miroi. Just nu är det fruktstund som gäller!:)


Lunch

Lunchen är avklarad. Blev gårdagens kvällsmat köttbullar och mos! Hade även med mig sallad för det var inte så mycket mat! Fick även mat lista för denna vecka vad som serveras på skolan så kanske blir att äta mat där någon gång under veckan.


Frukost!

Ja en smörgås hann jag slänga i mig! Men känner att jag måste planera lite mer. Ikväll ska jag träffa alla från gruppen på vårdcentralen. Vi ska mötas upp på ett café. Men nu blir det Miroi :)


Invägning!

 

1/10-2012 - 8/10-2012

Resultat: -0,9 kilo

Att vara sockerfri lönar sig!
 
 

Kycklingköttbullar

Till kvällsmat blev det kycklingköttbullar med mos och grönsaker. Det blir även morgondagens lunch. Nu blir det lita tv tittande och fixa mellanmål tills i morgon.


Gårdagens mat!

Till lunch blev det kinamat eftersom det fanns kvar från igår. Smakade lika bra som igår. Har även varit ute en stund och busat med hundarna i hagen. Här i Motala har vi super fint väder!


Här kommer det!

Här kommer en sån där trevlig före och efter bild :)
 

Söndagslyx

Öppnade ögonen vid 10 tiden. Lägenheten var då väldigt mörk eftersom vi kollade på film igår så drog vi för alla fönster. Kallt var det med, blev en dusch och nu sitter jag och äter frukost. Jag tycker det är helt okej att äta frukost klockan 12.00 på söndagar. Eller det kanske är lite sent. Men så blev i alla fall min söndagsmorgon!
Söndagslyxen blev i alla fall en omelett:)


Suget efter Kinamat

Kvällsmaten var helt underbar! Har varit sugen på kinamat hela dagen och så frågar Micke om vi ska äta det. Jag svarade ja med ett leende på läpparna. Det blev i alla fall jätteräkor med grönsaker en favorit.


Ryggbiff

Till lunch blev det ryggbiff med kokt potatis och grönsaker. Vädret är underbart och bebis var här på förmiddagen en stund med!:)


Helg frukost

God morgon! Idag blev det yoghurt, te och knäckemacka med kalkon på. Smakade underbart för var super hungrig när jag vaknade. Idag vet jag inte riktig vad som händer. Allt från filmkväll till raggarträff. En spännande lördag.


Soppa och underbart umgänge

Till kvällsmat blev det skaldjurssoppa och ikväll blir det att umgås med vänner. Kommer bli en bra fredagskväll känner jag!


En del av sommaren

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på vad jag har gjort i sommar. För nu börjar ju hösten komma. Så ta fram en kopp te och bara njut av bilderna
 
 
Jag tog studenten
 
 
Drogade vattenmelon
 
 
Vi besökte underbara platser
 
 
Vi var i Söderköping och åt glass
 
 
Åt Krokodilhamburgare 
 
 
Blev förälskad i räksalladen på favorit pizzerian
 
 
Jag var i Västerås på raggarträff
 
 
Gjorde min första före och efter bild ( 10 kilo skiljer det )
 
 
Jag kunde äntligen stänga min skinnjacka
 
 
Åt super god mat
 
 
Körde raggar bil med fyllon i ;)
 
 
Lämnad Sverige för några dagar i Holland
 
 
Bodde på super fint hotell i Holland
 
 
Åt även god mat i Holland
 
 
Träffade en underbara vän 
 
 
Kom under 100 kilo!
 
 
Spenderade mycket tid med en av favorit bebisarna 
 
 
Plockade massor av svamp
 
 
Var i gammal Linköping med Micke
 
 
Tog nya bilder på mig
 
 
Ja det var i alla fall några bilder på vad jag har gjort i sommar!
Men nu börjar HÖSTEN <3

Fiskgryta

Nu är fru latmask igång igen. Färdigrätter en fredag till lunch. Var så hungrig när jag kom hem så det var det bästa tyckte jag. Men gott var det med:)


God morgon!

En yoghurt och en banan blev det till frukost idag. Tänk att det är fredag idag. Så skönt att man slutar klockan 12.00 idag :D


Laxburgare

Till kvällsmat blev det laxhamburgare med mos, stekt lök och grönsaker. Har även köpt mig en ny dvdmöbel


Mellanmål och stor städat!

Fick nästan en chock när jag kom hem. Micke hade diskat, dammsugit och gjort i ordning överallt! Gud vad skönt att slippa göra det när man kom hem! Fick även i mig mellanmål.


Lunch

Lunchen blev gårdagens middag. Kanske inte så super kul att läsa om. Men det är vad som händer i mitt liv just nu.


Sova?

Ja 45 minuter försent gick jag upp men nu är jag igång! Äter nya yoghurten och smörgås till frukost.


Ge mig socker!

Socker sugen så att det gör ont i kroppen. Men jag ska inte ha något jävla socker. Jag har nu tänkt att vara sockerfri tills jag fyller 20 vilket jag gör den 13 november. Jag har även tänkt att jag ska ha gått ner 25 kilo samma lagt till den 13 november. Men känslan som är i kroppen nu att bara få stoppa något i munnen för att göra hjärnan glad. Det är en jobbig känsla. Har kommit på mig själv flera gånger idag när jag inte har tänkt två gånger innan jag stoppar något i munnen. Som när vi skulle hämta ut ett paket så fanns det godis på bänken och jag går glatt fram och tar en. Som tur innan jag stoppade den i munnen kom jag ju på att jag ska inte ha något onödigt socker eller onyttiga saker. Det ska bli kul att se om detta fungerar för jag vet att det är i alla fall ett kalas innan jag fyller år. Men då ska jag inte ta någon tårta eller något annat. Utan det får bli en kopp kaffe. Men jag kämpar på!

Går och lägger mig nu så jag slipper allt som finns i kyl och frys.

Ingen läsk heller!

 


Grönpepparbiff

Ikväll blev det ett släktrecept på grönpepparbiff. Smakade super gott! I morgon blir det ytligare en dag på Miroi, så matlådan är fixad och tänkte även göra i ordning mellan målen!


Mellanmål

Efter att ha gått runt på affären i två timmar så blev det lite mellanmål på fiket dem har innan man går ut. Så blev en fralla och vatten.


Storhandling

Sitter och skriver listan över vad vi ska handla. Sen kom jag även på att det är lika bra att äta innan vi åker och handlar annars kan det ju hämna att möjligt i vagnen.


En ledig dag

Gud vad skönt det var att vakna i morse utan att känna att man skulle iväg någonstans. Idag blir det att dammsuga och tvätta golv samt åka och storhandla till frukost blev det yoghurt med flingor och banan. Smakade underbart för var så hungrig när jag vaknade.


En hel kyckling

Ikväll blev det en hel kyckling med ris och currysås. Smakade bra, har även gjort lunch låda tills i morgon. Dock är jag ledig från Miroi som det heter där jag går på dagarna. Men det är skönt att ha lunchen klar tills i morgon!


Ny frisyr!

 
 

Mat

Lunchen blev gårdagens kvällsmat och nu äter jag ett kokt ägg och mina nya flingor.


Frukost och mellanmål

Ja det var första gången som jag glömde ta bild på det jag stoppade i mig. Drack bara ett glas mjölk till frukost och till mellanmål blev det den nya smörgås sorten. Kommer inte vad den heter men kan ta en bild sen när jag kommer hem. Ska även till frisören idag. Just nu sitter jag och lyssnar på föredrag om kroppsspråket. Ganska intressant!


Invägning

 
24/9-2012 - 1/10-2012

Resultat: -0,2 kilo
 
Ja detta är ju inte så konstigt eftersom jag har stoppat i mig massor av onödiga kalorier denna vecka. Men det är bara att ta nya tag denna vecka!
 
 
Inte bra...
 
 
Oj då? Denna hade jag glömt bort!
 
 
Just det ja! Fikade ju igår med.
 
Ja som ni ser så har det ju varit lite för mycket sötsaker förra vecka. Men denna vecka blir det ändrat på det!

Underbara kvällar

Jag tror aldrig att jag har uppskattat sängen som jag gör just nu. Bara få varva ner och titta lite på tv. Varit en jobbig dag att få gå upp så tidigt och sen hade jag inga mellanmål med mig heller så har typ varit hungrig hela dagen. Men nu har jag inhandlat nytt gott bröd som jag ska ha med mig som mellanmål i morgon!
Har fått i mig kvällsmat och även gjort matlåda tills i morgon. Men nu blir det bara att vara.


En hel dag

Gud vad trött jag är! Känner mig så seg i huvudet. Åt lite rester från i lördags till lunch idag. Just nu äter jag mellanmål knäckemacka.


Frukost!

Första gång jag sätter klockan sen studenten känns det som. Vaken är jag och att få i sig frukost är inga problem.


RSS 2.0