Mitt hjärta till höger ----->

Ja ni kanske undrar varför det är ett hjärta vid 10 kilo. Ju det beror på att jag har ju gått ner till 10 och för varje 5 kilo jag går ner så kommer hjärtan att fyllas på :)
Till slut ska det se ut så här:

Ellen

Eftersom energin var på top så blev det en promenad ihop med vännen Ellen. Jag måste verkligen bli av med några kilo så jag kan ha min studentklänning eftersom dem tyvärr inte passade när jag fick hem den. Men jag var så nöjd med den så vill verkligen kunna ha den om jag så ska får dra ner lite till på maten och gå extra mycket :) I morgon är det valborg och jag ska spendera den med Micke och Ellen kommer bli toppen <3
Gammal gammal bild och jag ska bli lika vacker som jag var en gång i tiden

Sol

Idag är det en så där bra dag. Solen är på himmelen och mamma och jag har varit ute och gått. Det kan bli en sväng till för just nu har jag så mycket energi att jag inte vet vad jag ska göra ;)

Kokt ägg

Till frukost blev det ett kok ägg två knäckemackor med skinka på den ena och tomat och keso på den andra. Snart blir det lunch och i dag blir det pasta och skinksås :)

En bra dag!

Dagen började med en bra frukost efter det blev det att skriva prov. Det gick väl så där! När skolan väl var slut råkade jag lägga mig i sängen och somnade som en gris. Två timmar senare pigg och glad blev det att fixa lite ärenden. När det väl var dags för middag tog syster och jag en promenad till pappa och åt Tacos. Min studenklänning kom hem idag med. Kan inte riktigt ha den men det hinner jag med innan studenten. Nu har jag lagat mat till Micke så nu blir det tv och kanske lite popcorn vem vet ;) !

Min förebild

Idag har jag varit hemma hos en av mina största förebilder! Benita heter hon. Hon har gjort en egen viktresa på 50 kilo och att kolla på hennes för-och-efter-bilder hjälper mig massor. Jag fick super god mat med. När jag väl kom hem från henne så blev det en timmes promenad med Wilma och Syster. Har även lämnat in min mobil på lagning och mobilen jag har nu kan jag inte blogga med så det blir bara bloggning via datorn tills jag får tillbaka den :)
Här har ni bilder på min förebild <3
Före
Efter <3

Ute och går

Är ute på promenad med syster och stora hunden

 


10kilos pressent

Det blev ingen tröja som jag hade planerat utan det blev nya sminkborstar som kom med posten idag :)
Jag är så nöjd :)

Jag är stark!

Jag har precis lagat korvstroganoff till Micke utan att ens SMAKA på en korv. Jag har varit så svag för korv men idag bestämde jag mig! Jag ska inte smaka på en bit så hoppas det blev gott  ;) Men det får jag vet i morgon när jag ska ätat det, Som belöning eftersom jag var stark nog  att inte ta en bit blir det nu en kopp te ;)

Tjoho :D


Trött

åå ja vill gå ut och gå men tappade lusten helt när jag insåg att det regnade. Så jag får ta det i morgon. Jag blir så trött på att det ska vara dåligt väder. Visst det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder. Men hur kul är det att gå ut och gå när det regnar? ;)
Nu blir det att fixa lite ny promenad musik :D

Dagens lunch


Kvälls te istället för godis

Har precis fått i mig mitt te som jag dricker varje kväll. Tycker verkligen att det är svårt att bli av med sötsuget men tror det har minskat lite med hjälp av mitt te. Jag kämpar på att nå mitt nästa delmål som är att väga tvåsiffrigt. Kämpa kämpa!

Imorgon blir det skolan och en lång promenad har jag bestämt!

 


Studentklänningen är beställd!

Jag är så glad och nöjd.
Klänningen kommer från bonprix.se

Varje dag när det är helg

Eftersom jag råkar veta att jag brukar gå upp när det är helg så har jag nu bestämt att jag ska väga mig varje dag alltså fredag, lördag och söndag. Så jag kan hålla kolla på¨vikten. Denna helg har gått jätte bra. Jag har gått ner :)

Ikväl ska vi äta ost och skinkpaj. Det ska bi så gott. Jag hoppas att det går bra för er där ute med eran vikt ned gång.

 


Lördag och jag är 10 kilo lättare

Ja då har man blivigt av med 10 kilo! Fan vad bra det känns!!

Idag blev det tyvärr lite slarv med frukosten. Men till lunch blev det köttfärssås och ikväll ska jag och min ängel göra hemma gjord pizza. Det ska bli så gott. Hoppas ni får en fin lördag <3

 

Sommar <3


Mat

Jag bara älskar mat! Ja nu har jag fått det sagt. Det blev som varje fredag ( Nästan) att jag åkte till pappa och åt tacos. Jag har även köpt mig ett överkast idag så passar sängen precis kan ta bild i morgon. Det är väl det jag älskar mat och heminredning. Jag skulle nog kunna starta en blogg om alla saker som jag köper till mitt hem ;)

En vacker dag kanske det kommer upp bilder här i bloggen på mitt hem. Men just nu är det min vikt som den blogg ska handla om. Jag är så glad att det bara är 100 gram kvar tills jag gått ner 10 kilo. För några veckor sedan köpte jag mig en jacka som jag absolut inte kunde ha! Men nu KAN jag det. Livet blir bara lättar allt känns så bra nu.

Heminredning

&

Mat


100g kvar!

Idag när jag vägde mig insåg jag att det är bara 100g kvar tills jag har gått ner 10 kg :)

Nu växte motivationen väldigt mycket!

Hoppas ni får en fin fredag nu blir det lunch. Det är omelett som står på schemat :)

 


Shoppar

Nu blir det att åka och köpa en ny klädförvarare fast jag ha handdukar på den ;)

Dagen har varit bra men har tappa lusten att gå ut och gå. Någon som har ett tips på hur man bygger upp denlusten igen ;)?

En av mammas hundar Doris :)


Dagens lunch

En bild säger mer än 1000 ord eller??:)


Underbara vänner <3

Jag har verkligen så fina vänner som ställer upp för mig när det gäller min vikt ner gång :)

Just nu längtar jag bara till jag kan lägga ut för och efter bild. Så nu kommer det bli att promenera varje dag!

Den 7 maj ska jag träffa min underbara väner från vårdcentralen och då vill man ju se så bra ut som möjligt :)

 

Som tjockast......


Mitt nya godis

Jag börjar känna mer och mer för söt saker så nu har jag konstaterat att detta är mitt nya godis :)


Hallon och lakrits te

Sitter och njuter av te och desperate housewives plus lite plugg :)


Dagens mellanmål

Idag blev det fruktsallad till mellanmål :)


Trappor

Fy fan, jag har inte haft några problem med trapporna i skolan, kanske alltid önskat att jag inte håller på och dö när jag kommer upp. Men efter en veckas lov finns det inget flås kvar utan idag var det verkligen en känsla av att jag skulle DÖ!
Så i dag blir det att springa upp och ner för trapporna!!
För på fredag SKA jag klara dem utan att känna att jag håller på att DÖ!


Fisk

När jag väl kom hem från mina vänner så hade min kille lagat fisk till mig :) så idag blev det dubbelt upp med fisk eftersom jag fick det i skolan med ;) Min syster tjatar om att jag ska lägga upp en bild på mig och visst det kan jag väl göra så här kommer en ;)

Här är jag! :)


Te

Just nu sitter vi nere i hamnen och har te mys med mina tjockis vänner


Tjockisarna

Idag klockan 18.00 ska jag iväg och träffa mina tjockiskompisar från viktklubben på vårdcentralen. Ska bli kul och se hur det gått för alla det är två veckor sen vi sågs och det går ryckten om att en kille har gått ner 20 kilo sen vi började ska bli spännande att se!
Nu blir det snart mellanmål idag till lunch blev det fiskgratäng med räkor och kokpotatis plus lite keso :)


Jobbig dag

Just nu står jag i café Elev och jobbar vilket är jobbigt kolla bara på bilden..
ALLT GODIS JAG ÄR INTE LITE SUGEN!!!


14.00-19.00

Ja jag råkade sova till klockan 1! Hur fan gick det till! ja och klockan två skulle jag träffa Sanna i väg till Sanna med två knäckemackor i magen. Jag var redan hungrig när jag satte mig i bilen....

Hemma hos Sanna blev det glass, fy på mig ;) och två knäckemackor igen.

När jag väl kom hem från Sanna ass hungrig ( kanske inte så konstigt eftersom jag levt på knäckemackor hela dagen) Ja då blev det tacos med pasta kanske låter lite konstigt men det var för att få i mig mina kolhydrater:)
Nu ligger jag i sängen och ska sova i morgon blir det skolan.

God natt!


Vad får jag när jag blir lättare?

Jag har börjat läsa många vikt bloggar och det många tycker på är att dem belönar sig själva när dem gått ner ett antal kilo. Jag har kommit en lite bit på min lisa vad det är jag ska göra. Jag tänkte att jag skulle få/ göra något varje 5 kilo jag gått ner. Hittils har jag ju gått ner 8,6 kilo så mitt 5 kilos mål har jag redan gjort :) Men nu satsar vi på 10 kilos belöningen :)

5 kilo

Förlänga naglarna

10 kilo

En ny tröja

15 kilo

En ny klänning

20kilo

Ett par nya jeans

25 kilo

En tripp till Ullared

 

 


Springa!!

Jo men det blev lite motion idag i alla fall. Jag sprang/gick på min mammas löpband :)


Vem är jag?

Jag är en tjej som är född i november 92. Jag fyller alltså 20 år i år. Just nu håller jag på med min resa att bli 50 kilo lättare. Detta är en tuff resa men känner att jag är stark nog att klara den. Jag har fått hjälp av min vårdcentral för att gå ner i vikt. Min resa startade den 24 januari i år. Det började med att vi var en grupp på 8 stycken som ska gå på möte en gång i veckan och prata om vår vikt problem. Man fick helt enkelt lära sig att tänka ”rätt”. Nu har tyvärr det tagit slut på vårdcentralen men vi i gruppen har kontakt med vararandra och i stället för att träffas en gång i veckan träffas vi nu mera ungefär var tredje vecka. Detta ska bli så kul och se hur det har gått för dem andra. Jag kommer inte berätta vad min start vikt var och vad min slut vikt är. Känner mig inte riktigt redo för det men det kanske kommer under resans gång. Det jag kan berätta är att jag heter Emma bor i Motala och i denna blogg får ni läsa om MIN viktresa!


Träna var det ja!

Ja jag vet! men tyvärr blev det inte av idag utan idag blev det mer vardagsmotion har diskat och plockat här hemma :)
Dagens lunch blev köttfärslimpa med kok potatis mums :)


Brunch

Just nu sitter jag och äter frukost kan inte riktigt bestämma mig om jag ska köra zumba eller gå ut och gå ;)


Smyg träna i sängen ;)?

Är det bara jag som ligger och små tränar i sängen innan man precis ska sova?
Det kan vara allt från ben lyft till Situps . Hoppas jag inte är ensam där ute om mina konstiga tränings metoder
Detta är i alla fall inget jag saknar!

Tacos hos min far

Dem flesta fredagar brukar jag åka hem till min pappa och äta Tacos. Hemma hos honom äter dem tacos varje fredag. Detta har jag såklart gjort i dag med :)
Mums :)

Promenad

Ute och går i det gråvädret :)


Frukost

Jag var super hungrig när jag vaknade så valde att äta två knäcktemackor och vatten så klart :)
Nu blir det en skön morgon promenad :)


Min delmål den 13 april 2012

Mina delmål:

 

1. Väga två siffrigt till studenten. Det är det jag jobbar på nu

2. Klara av ett helt zumba pass utan att känna att jag håller på att dö!

3. Känna mig snygg i jeansen jag fått av en vän och att dem sitter bra på mig (Storlek 44)

Jag vill väga / kunna utföra och kunna ha allt detta inom två månader så innan den 13 juni måste jag komma på nya delmål som jag ska utföra!

Vem vet det kanske går snabbare än vad jag tror vi får se!

 


RSS 2.0