Shopping lunch

Just nu står jag på kicks. Har ätit lite lunch på Max och lämnat av Syster hon skulle fixa håret. Men nu är det nog dags för en kopp kaffe


Munk helvete!

Mår visst lite illa med av allt socker igår. Är inte hungrig nu på morgonen alls. Men huvudet säger att jag måste äta. Hällde upp en skål yoghurt. Med alldeles för mycket yoghurt. Några jävla torra flingor vill kroppen tydligen inte ha. Första tugga, och hjärna bara säger hur tänkte jag här då? Inte alls efter som frukosten räcker till hela telefonboken! Det är tung att äta just nu. Jag har 15 minuter på mig innan vi ska åka till Skövde. Väldigt kort 15 för denna skål kommer ju ta hela dagen. Gott är det inte heller. Det känns som om sockret spelet ett spel. Hjärnan hade nog inte varit nöjd för ens jag valde chokladpuffar och vit limpa. Men då mår ju inte kroppen så bra? Tror att kroppen och hjärnan är osams idag för dem verkar i alla inte prata med varandra. Jag kan inte ens komma ihåg när jag tvingade i mig frukost sist? Men jag vet ju det att äter jag inte så stoppar jag ju något annat i munnen och jag vill inte det! Men jag kämpar vidare här med min skål yoghurt.


Bästa vännen

Igår kväll var jag hemma hos bästa vännen. Vi åt choklad och vaniljemunk jätte trevligt var det. Ingen ångest alls. Bara en uppsvälld magen som inte mår så jätte bra idag. Men vad fan, Munken var ju god!


Latmask

Känslan när man egentligen bara vill ringa ner till Kina matstället och få mat hem till bordet. Men så blev det inte utan såg att det fanns kyckling, kryddmix, wokgrönsaker och kokosmjölk hemma. Så jag bara lästa på kryddmixen hur man skulle göra! Smakade nästa lila bra som hämtkina ;)

 


Underbar lördag

Sitter fortfarande i soffan med frukost disken på bordet och laptopen i knät. Har nu suttit här i 1 1/2 timme. Mycket skönt. Jag bara älskar att sitta i min morgonrock under bästa filten och bara njuta av helgen. Idag hade jag tänkt att ta en promenad. Men tyvärr är det grått och blött ute. Regnet bara faller ner mot marken. Mycket tråkigt tycker jag. Här kommer i alla fall frukostbilderna!


Lunch och middag

Till lunch blev det pastasallad med lax.
Och till middag blev jag bjuden på kyckling spett med kokt potatis. Det var super gott. Nu har jag varit och handlat lite till Micke som har namnsdag i morgon. Har även tagit tag i diskberget.
Kvällen består av tv tittande!


Lunch!

Ska iväg nu till stan för att äta lunch med en vän och hennes son. Har även färgat håret och färgen blev perfekt för löshåret. Så nu är det bara att vänta tills på tisdag för då ska jag även klippa mig!:)


Mjölk

Tyvärr var yoghurten slut när jag skulle äta frukost. Så istället blev det flingor och mjölk. Men det funkade ganska bra det med. Efter frukosten blir det att färga håret. Ska bli lite blondare.

Just det! Jag fick frågan vad det är för möte/träff jag ska gå på? Jo det är så att jag ska lära mig söka jobb och skriva cv med mera. Förhoppningsvis lär jag mig något ;).


Bebis

Sitter just nu och myser med Amelia. Har fått i mig lite mer yoghurt. Verkar inte bli någon mat idag. Jag vet inte vad jag ska äta men är som sagt inte hungrig heller :) det blev helt enkelt en yoghurt dag!


Överlycklig

Jaha, då ska man gå på någon träff 4 dagar i veckan i 6 veckor. Är överlycklig eller inte! Lunchen blev en skål fil och två ägg. Känner ändå att det är en konstig dag idag. Ska i alla fall träffa bebisen Amelia sen. Hon kanske kan liva upp tillvaron.


Äggkoppen

Jag är så dålig på att skriva rubriker. Men idag kände jag att jag vill lyxa till tillvaron med en snygg äggkopp istället för en rolig. Till frukost blev det ett ägg i min snygga äggkopp och en skål yoghurt med flingor. Ska snart dra mig ner till AMS för ett två timmars möte....


Eftermiddags kaffe!

Jaha, då var det dags för eftermiddags kaffe. Tur att man är född det året man är född. För detta liv skulle jag nog aldrig klara av. Kaffe efter kaffe, kaka efter kaka. Nej nej inget för mig! Jag tog någon liten hembakad kaka och Loka. Vi hamnade i alla fall på cafét där alla äldre fikar. Så här kommer vi väl aldrig ifrån. Men det är väl sånt man får ta! ;)


Lunch på Ikea

Mormor bjöd på lunch. Vi valde att äta på Ikea. Jag åt en fisk med mos och sallad. Smakade bra, men känner att det var lite för mycket mat för nu har jag lite ont i magen... Vi köpte även oss en yoghurt drink med smak av ananas, mango och kokos. Super god!


Fika

Eller jag skulle nog kalla det mellanmål. Någon super äcklig smörgås fick jag tag i och halv ljummen mjölk. Bästa mellanmålet hittills! Eller så kanske det inte var! ;)


Jönköping

Idag ska jag åka till Jönköping med morfar, mormor och Asta. Så nu sitter jag och äter frukost. Kokt ägg och toast smörgås blev det. I toasten hade jag ost, kalkon och paprika. Men nu blir det att göra mig i ordning.


Mögelost

Ikväll blev det fläskfilé med mögelost och grädde. Blir nästan lite som en pastasås. Det var pappa dom stod för maten idag.


Köttfärslimpa med rödbetor

Dagen lunch blev en köttfärslimpa med rödbetor i. Hade lite ris till och pepparsås. Det smakade bra!


Start på dagen!

Jag har diskat och ätit frukost. Så nu blir det att ta en dusch. Funderar även på att ta mig ner på stan och kolla lite. Men vi får väl se vad dagen tar mig.


Lunch

Blev biffar med tillbehör från igår till lunch idag.


Hundpromenad

Tog en sväng i skogen med hundarna efter frukosten. Skönt väder idag inget regn än så länge och det är jag väldigt glad för!


Frukost

Idag blev det yoghurt, banan och flingor.


Invägning

17/9-2012 - 24/9-2012

Resultat: -0,8 kilo
Det går sakta men säkert. Vilket jag tycker känns bra. Jag är nöjd med denna siffra också!

Dillstuvad potatis

Kvällsmaten blev en klassiker fast en egen version till mig. Micke åt Dillstuvad potatis och isterband men jag tog gravad lax i ställer för isterband. Det smakade bra med!:)


Fetaost

Lunchen bestod av hemmagjorda fetaostbiffar med ris och tzatziki. Dem blev så goda att dem bra smälte i munnen. Det är alltid roligt när maten uppskattas.


Att bara få vara

Jag älskar helgen. Då kan man sova ut lite längre utan att känna att man skulle ha gått upp lite tidigare så att man hinner med allt. Dock har jag varit vaken sen 09.00. Micke ligger och sover än. Jag tycker det är ganska skönt att vara själv på morgonen. Fixa med min frukost och bara sätta mig ner i soffan och läsa lite bloggar. Till frukost idag blev det toast med ost, kalkon och tomater. Njöt även av en stor kopp te under mina nya "Teddy filtar". Detta var min start på dagen! Hur var din?


CSI

Kvälls mys med sallad och massor av tittande på CSI. Jag bara älskar den serien. Ikväll blev det CSI Miami. Köpte mig även en kycklingsallad till kvällsmat.
Jag kunde inte heller låta bli att kolla in vädret för nästa vecka och jag kan ju inte påstå att det såg allt för roligt ut!


Herregud!

Titta vad jag hittade i netto butiken när vi var och handlade. Det är i alla fall inget som jag skulle vilja ha på smörgåsen. Mycket konstigheter kan man få se genom att bara besöka matbutiken.


Bästa appen?

Tänkte höra vad ni som läser min blogg har för favorit app? Jag har ju en hel del olika appar. Men kanske kan få lite tips om nya appar. Så dela med er!:)


Kent

Kvällen avslutas med lite kent musik och två killar som dricker grogg. Så skönt att kunna sitter nykter brevid och vet att man inte får i sig några onödiga kalorier. Plus att jag kommer ju även må bra i morgon. Kvlev en soppa orkade inte laga något så micron fick hjälpa till i stället. Hoppas ni får en fin fredagkväll!
 

Mellanmål

Äntligen börjar det närma sig slutet på städningen. Har precis fått i mig en smörgås!:)


Lunch!

Städningen håller på idag med. Så det blev bara en lite snabb lunch.


En trött Emma

Gud vad skönt det var att komma ut! Men känner att knät och jag inte är bästa vänner idag. Så imorgon blir det bara en vanlig promenad. Jag vet ju att man inte ska springa/jogga varje dag men denna gång körde jag ju varannan dag. Men vi får göra ett nytt försöka på söndag och se vad knät säger då!


Städar

Just nu håller jag och min kille på och stor städar hela lägenheten och rensar ut saker vi inte behöver. Ska bli så skönt att få ordning på hemmet. Vid fem tiden blir det ut att springa. Ska bli skönt att få röra på sig. Har ingen bra bild så det  blir en bild på ny bäddade sängen istället ;)


Kvällsmat

Kvällsmaten blev köttfärssås med ris.


Lax till lunch

Till lunch idag blev det lax med kokt potatis och romsås samt en liten grönsallad. Går tyvärr inte ladda upp någon bild via mobilen just nu "/


Mellanmål och träningsvärk

Har precis ätit lite mellanmål och nu börjar jag verkligen känna att jag har träningsvärk sen min rund igår! Men det känns härligt för det är så det ska vara. Gladare tjej med träningsvärk kan ni nog inte hitta idag ;)


Vindruvor

God morgon! Sitter med min yoghurt och mina flingor och tittar på tv. Idag valde jag att ha vindruvor med i yoghurtskålen. Det passade också bra!:)


GI baguette

Där vi köpte lunch köpte vi även med oss kyckling röra hem. Så till kvällsmat blev det en GI baguette från Ubbes med kyckling röra i. Jag hade även tomat, gurka, lite extra kyckling ( från igår) och några vindruvor. Imorgon funderar jag och Micke på att åka till Ullared. Men jag kan inte riktigt bestämma mig.
Vi får väl se vad vi bestämmer oss för!


Joggat

Har joggat tillsammans med Wilma. Jag är så jävla nöjd! Fan vad duktig jag är!!!
Är så glad .


Bröderna franzen

Micke och jag åkte förbi ett företag som har fabriksförsäljning av allt möjligt! Färdigrätter, olika röror, ost och mycket mer. Jag valde Pastasallad med ost och skinka samt att jag köpte mig ett kycklingspett och hade i! Mycket gott!:)


Frukost

Idag blev det en gul kiwi och yoghurt med flingor till. Just nu sitter Micke och jag och funderar på vad vi ska hitta på idag. Vädret är inte det bästa.


Kyckling

Grillad kyckling och massor annat smått och gott blev det till kvällsmat. Provade även på gul kiwi den var väldigt god!


Mellanmål

Sitter och äter knäckesmörgås och bara umgås med pojkvännen. Eftersom han nu är ledig. Känns så skönt att slippa sova ensam ikväll. Har haft sån huvudverk hela dagen vet inte vad det kan beror på. Men nu blir det bara att mysa här hemma!:)


Soppa

Till lunch blev det thaisoppa. Mums!


Frukost

Dagens innehåll i skålen är yoghurt, flingor och färska blåbär. Gud vad gott det är. Efter frukosten blir det att åka ut till vännen och kolla på hennes söta valpar :)


Invägning

10/9-2012 - 17/9-2012
 
Resultat: -1,2 kilo
 
Just nu är jag nöjd med all viktnedgång för vill vara komma så långt bort från 100 som möjligt.

Älskade före och efter bilder!

Tycker det är så kul att visa mina framsteg i bild inte bara skriva vad jag går ner i siffror. Så här får ni en ny bild. Det skiljer 22 kilo mellan bilderna! God morgon på er! :)

Inget mer bloggande idag

Denna dag är redan väldigt konstig. Jag vaknade typ nu så vet inte hur jag ska göra med alla mat intag i dag men jag tror i alla fall att jag skiter i att blogga. Utan i morgon kör vi med invägningen i stället. Hoppas alla får en super bra söndag!
 

Kvällsmaten

Till kvällsmat blev det räksmörgås! Dagens mat intag har varit väldigt lite. Nästan ingen till alls. Lite frukost ingen lunch då jag gick upp jätte sent och en räksmörgås till kvällsmat. Men så kan det bli ibland.


Före och efter bild

Ser ni någon skillnad?
 
 
 

10 kilo skiljer det mellan bilderna!
 

Tacos

Kvällsmaten blev tacos. Mycket gott måste jag säga. Ikväll blir ser tv mys!


Kebabmix

Valde att äta kebabkött idag så stekte det med wokgrönsaker till det blev det ris och lite vitlökssås!


Frukost

Var så hungrig att jag kunde inte vänta på att ägget skulle kokade så åt upp min yoghurt och flingor. Jag har tänkt att ta en tur i skogen i dag. Ska bli skönt att komma ut men vet inte riktigt hur man ska klä sig. Här blåser det nästan storm. Men vill ju inte ha min varma jacka på mig eller skinnjackan så ska rota runt och kolla vad jag har!:)


För lite mat

Enligt min app har jag ätit för lite idag tyvärr och hungrig är jag inte heller "/
Så min dag får vara så här.


Svampar!

Sitter just nu med en bebis i knät och myser. Har varit i skogen hela dagen med morfar. Fick smörgås av honom med Kvällsmaten blir omelett med svamp!:)


Stövlar?

Sitter och äter frukost och ska snart gr mig iväg till skogen. Ska även hämta mitt paket med alla jeans i!:)


Kvällsmat

Kvällsmat hos pappa mycket gott!;)


En hel dag!

Kom precis hem till Mickes mormor. Vi har varit i hallsberg hela dagen. Och mycket trevligt var det. Fika fick vi med och lunchen blev en yoghurt och en banan. Men nu blir det bara lite soffhäng i zinkgruvan innan jag börjar rulla mot Motala


Frukost!

Idag ska jag göra något mycket roligt. Jag ska nämligen åka till Hallsberg för att gå på ett öppet hus. Mer kan jag inte säga just nu. Jag börjar även känna att magen blir mindre och mindre. Vilken härlig känsla det är!
Till frukost blev till flingor och yoghurt.


Mina mått

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Köttgryta med couscous

Pappa bjöd på köttgryta som innehöll paprika, lök, morötter och köttbitar såklart. Till det var det couscous vilket jag aldrig har provat förut men det var gott.


Nytt inköp!

Har köpt mig två nya träningslinnen! Super snygga tycker jag!:)


Mellanmål

Fick ett tips om streckkods saken på en av min appar så var tvungen att prova den har inte gjort det förut! Mellanmål blev i alla fall avokadosmörgås mums!


Mina favorit appar

Detta är vad jag använder mig av i min vardag.


Mobilbloggning?

Verkar inte som om blogg.se appen funkar. Har försökt blogga hela morgonen men den hara stängs ner. Men i alla fall har precis varit på återträffen och det gick super bra. Sen vi sågs sist i apri så har jag på egen hand gått ner ca 13 kilo vilket jag är super nöjd med. Känner mig mer peppad nu. Så nu hoppas jag att jag får igång motionen och att allt blir som för att det bara trillar av mig. Mina mått kommer upp lite senare idag!

Kvällsmat hos pappa

Ikväll blev det pastasås hos pappa till kvällsmat.


Lunch

Gott var det! :)


Superflingor!

Flingorna får 4/5 dem var inte super god men det kan beror på att en själv bara minns att flingor smakar socker. Men jag kommer i alla fall fortsätta äta dem. Tog en smörgås med kalkon till och yoghurtsmaken är jordgubbe denna vecka:)


Invägning

 
3/9-2012 - 10/9-2012
 
Resultat: -1,6 kilo
Jag är nöjd med detta resultat för har ju varit lite sjuk med så har ju varit svårt att röra på mig. 

Kinamat

Kvällsmaten blev kinamat. Tigerräkor med grönsaker och ris. Mycket gott måste jag säga. Just nu sitter vi och tittar på film.


Dagens köp!

Införskaffade mig dessa flingor som jag ska prova till frukost i morgon


Städning på hög nivå!

Tanken var att plocka i ordning i garderoben för jag vann en aktion på tradera med 6 par jeans. Så tänkte att dem skulle få plats. Men har visst lite mer kläder än vad jag trodde. Så hur byxorna ska få plats när dem kommer det vet jag inte.


En fråga?

 
Det började med att min skolsköterska var orolig över min övervikt så hon tog kontakt med dietisten på min vårdcentral. Men honom tyckte jag inte om och vid samma tid hade min mamma och min syster bytt vårdcentral så då valde jag att göra det med. Jag fick en ny dietist som jag tyckte jätte mycket om men det hände inte så mycket med vikten för det. Sen fick jag reda på att hon skulle sluta och att han jag hade innan skulle börja där jag var nu. Jag skrek rakt ut och sa honom vill jag inte ha! Så istället fixade hon så jag fick gå till en livsstilscoach ( Stavning? )
Och via henne fick jag börja på viktgruppen ( KBT hjälp) 
Så den vägen har jag gått för att komma dit jag är idag!
 
Hoppas du fick svar på det du vill ha! :)
Peppkramar från mig 

En eftermiddag i Linköping

Efter Max blev det att åka till gamla Linköping dock kom vi lite sent för att kolla i butikerna men en utställning var i alla fall öppen. När vi gick där inne hörde vi helt plötsligt att dörren stängdes. Så vi kände att det kanske var dags att lämna stället. Som tur var i alla fall inte dörren låst! Vi vandrade runt och kollade på får och kor. Mycket mysig miljö. Efter en stund kände jag att magen bråkade lite med mig så valde att besöka en toa. Ja när jag väl hade uträttat mina behov fanns det såklart inget toapapper. Fint tänkte jag! Fick öppna dörren lite fint och säga åt Micke att leta efter papper på en annan toa. När det hemska toa besöket var över valde vi att åka hemåt. Så nu sitter vi här i soffan och funderar på vad vi ska hitta på nu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ikea

Vi tog nya bil ( bilder kommer) in till Linköping för att gå på Ikea. Men när vi väl kom fram så insåg vi att det var lördag och hur mycket folket det var! Så blev inte så långvarig tur. Utan vi bestämde oss för att äta mat på Max. Jag valde den godaste salladen dem har. Tacosalladen jag är lika nöjd varje gång. Men nu vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi får väl se vart bilen tar oss.


Sallad

Vart så sugen på sallad till kvällsmat så vi åkts till maxi och köpte lite sallad. Valde kyckling, räkor och kräftstjärtar och grönsaker såklart.


Lunch

Kom precis in i lägenheten och då hade pojkvännen fixar lunch. Har varit ut och mys med bebis och hundar i hagen. Till lunch blev vårrulle och nudlar samt lite sweet chilli sås.


Frukost

Blev bara en fullkorns fralla till frukost idag med ost på.


Är jag ensam?

Jag har fått min första kommentar som inte är så snäll. Det märks att denna person inte har läst min blogg överhuvudtaget. Vad är det jag ska söka hjälp för? Oj jag fikade en gång på 3 månader typ. Jag fattar inte att dessa personer inte har något bättre för sig. Vad är det jag äter som är så onyttigt? Jag lever ju bara mitt liv? 
 
Skit samma. Dagen ska precis börja med en frukost. Jag är sugen på ägg så det är vad jag tänker göra nu. Koka ägg!
 

Kvällsmat

Hat varit i tvättstugan hela eftermiddagen / kväll så hann inte berätta vad Kvällsmaten blev men här kommer det. Blev lite asiatisk tema idag. Kyckling med ananas och paprika. Någon kryddmix med smak av lime och kokosmjölk. Till det blev det såklart ris.


Mellanmål

Sitter och kollat på dr Phil och äter mellanmål! Tvättmaskinerna går för fullt!:)


Känslan att bara stå still!

Jag börjar känna nu att jag står still. Och det är verkligen inget jag gillar. Men har nu funderat under några dagar om jag skulle ta och gå med i Viktklubb.se. Är det någon som har varit med där? Snälla berätta om det eller om ni vet någon som har varit med. Var det bra eller dåligt? Fick man hjälp? Gick du ner? Håller du din vikt än? Skriv på bara vet jag. Eller om ni vet någon som bloggar om det så tipsa gärna om bloggen. Det kanske är lite stöd jag behöver för att komma igång igen. Känner att jag vill ju verkligen det här (alltså bli lättare).
 

Egentid

Sitter och fikar lite på stan. Var så länge sen jag stoppade i mig något gott. Som jag verkligen njöt av! Känner mig så stolt att jag kan gå in på ett café och välja precis vad jag vill utan att må dåligt. När jag började min resa hade jag jätte svårt med att vara onyttig. Men vad är det för liv? Det handlar ju om att leva!


Återträff

Äntligen har jag fått det brev jag gått och väntat på länge! På tisdag den 11/9 är det dags för återträff med viktklubben på vårdcentralen. Då ska vi vägas och mätts. Det ska bli så spännande att se alla resultat. Det var ett bra tag sen jag mätte mig själv. Men vikten har jag kanske stor koll på. 

Äntligen säger jag bara!

 
Gamla jag....

Kristallen

Sitter och myser i sovrummet och tittar på kristallen. Dock klockan nio blir det såklart Hollywood fruar! Fick något roligt på posten idag. Men vad det var får ni reda på i morgon!:)


Massor att läsa

Tog mig ner till AMS. Fast att näsan är knallröd och det knappt går att andas genom den. Fick med mig massor av bra papper hem. Som jag tänkte sätta mig och läsa lite senare ikväll!:)


Har du provat?

Jo jag vet att detta är en viktminsknings blogg men kan inte låta bli att fråga. Någon som har provat denna?
Ja jag äter godis fast jag håller på och gå ner i vikt. Det handlar ju om att hitta en livsstil.


Soppa

Eftersom jag inte riktigt känner mig 100 än så valde jag kyckling soppa och två knäcke till lunch. Det var det kroppen orkade ta hand om. Tror jag ska försöka ta mig ner till arbetsförmedlingen om en stund i alla fall. Så jag får det gjort den här veckan.


31 veckor utan oboy

Jag har varit sugen på oboy hela morgonen. Så kände att nu när jag ligger här med snorig näsa och huvudvärk. Så ska jag ta mig ett glas oboy till frukost! Det får inte bli någon vana utan det var BARA idag. Jag har ju inte druckit oboy sen jag startade min viktresa. Och idag går jag in i vecka 32! Vart tog tiden vägen? Tycker inte det var länge sen jag var på vårdcentralen och vägde mig. Tog även en smörgås och ett ägg. Skulle behöva ta mig ner till arbetsförmedlingen idag. Men vi får väl se hur jag mår lite senare. Blir ju galen av att bara sitta inne,
 

Mår inte så bra "/

Har försökt moffa i mig lite mat. Vilket gick ganska bra. Men mår väldigt illa. Och en jävligt jobbig hosta har jag med.
Jag som hade massor att göra idag "/
Men just nu sitter jag och kollar på web tv!:)


Nyhet på bloggen

Jag tänkte jag skulle börja avslöja hur mycket jag går ner varje vecka. Så nu startar jag en ny kategori som får heta invägning. Jag har vägt mig idag dock kommer jag inte avslöja vad vågen visade. Men nästa måndag kommer ni såklart få veta skillnaden! Detta är för min skull att jag ska känna lite mer press. För nu händer det inte så mycket med kilona! Jag hoppas att ni också kommer tycka det är lite spännande.
 

Morotssoppa

Ingredienser  270 kcal per portion
4 port
500 g morötter
2 gula lökar
Svenskt Smör från Arla
8 dl vatten
2 grönsaksbuljongtärningar
2 ½ dl Kelda® matlagningsgrädde

Till servering:
250 g KESO® cottage cheese
½ msk riven ingefära
1 krm salt
Gör så här

Skala och skiva morötterna. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull. Tillsätt morötter, vatten och buljongtärningar. Låt koka ca 15 min. Vispa eller mixa soppan. Tillsätt grädde och koka upp. Smaksätt cottege cheese med ingefära och salt och servera till soppan
 
 
Hittade detta recept på Arla.se. Jag tänkte jag skulle ta och prova denna soppa någon dag. Råkar ju vara så att har morötter hemma. Så kan ju bli morgon dagens lunch. Vi får se ;)

Kvälls mys

Åkte till affären och köpte mig lite smått och gott. Fruktsallad som man får plocka ihop själv. Så jag valde hallon, vindruvor, mandarinklyftor och mycket mer. Valde även turkist yoghurt och valnötter. Köpte mig även en potatis och purjolöks soppa. Känner mig super nöjd över min kväll. Nu blir det tv tittande!


En seg söndag!

Söndagar är en sån där onödig dag. Det händer lixom inte så mycket.. Jag har städad, lagat lunch och bara gått runt i mys kläder hela dagen. Fast när jag får ett jobb kanske jag kommer uppskatta söndagar med. Ikväll jobbar Micke sista natten i hela nästa vecka är han ledig. Då ska vi klippa oss, gå på stan och handla lite nya kläder och bara umgås. Ska bli så skönt. Nu har jag tagit en bild på örhängena i alla fall!;)


Marknad och grillning

Igår vad jag på Expert och hämta min systemkamera som har varit på lagning i 4 veckor. Skönt att kunna ta fina bilder igen med min super kamera ;)
Efter lunchen började bilen rulla mot Borensberg där vi gick och tittade på alla marknadsstånd i två timmar. Jag hade Amelia i bärsele på magen. Det gick så bra så. Köpte mig ett par nya örhängen. Dock glömde jag ta bild på dem. Men det fixar vi i morgon! Kvällen avslutades med grillning med bästa vännen, syster och mamma. Hundarna var också med såklart!

 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Husman

Mums dagens lunch var längden sen jag åt. Gott var det med!:)


RSS 2.0