En vanligt vecka

I morgon börjar äntligen pojkvänen att jobba! Så skönt att få komma tillbaka till det "normala" livet och leva som jag vill. För när han jobbar är det jag som bestämmer vad det är som ska ätas! Ikväll blir det kyckling, ris och currysås. Det ska bli super gott! Kanske blir att titta på film med. Igår köpte jag mig lösgodis vilket jag inte har gjort på 20 veckor. Men efter att ha tryckt i mig så mycket godis jag vill ha mådde jag bara dåligt. Jag såg ut som en uppblåst ballong! Så det blir nog inget godis mer! 
 
 
 

Frukost!

Jag bara älskar att äta frukost! Detta är något jag börjat gilla i år. För innan min viktresa åt jag aldrig frukost. Jag var inte hungrig på morgonen och det berodde på att jag åt kvällsmat så sent på kvällen innan. Men nu stoppar jag i mig frukost varje dag :)

Dagens frukost!


Mat

Hämtade en bil så blev den kvälls mat"/
Nu blir det tv mys :)


Utgång!

I morse blev det en härlig promenad och efter det god frukost! Har även fått i mig lite lunch och nu vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske blir att hjälpa Micke på firman!.
Promenad
Frukost
Lunch

Mat mys med bästa pojkvännen

Ikväll blev det lite smått och gott :)

 

 

 


Dagens lunch

Blev att äta ute med bästa syster :)
Träffa även en gammal vän som berömde mig för min viktnedgång fan vad bra sånt känns :)


Kvällsmat

Nu är allt som det ska!:)

 


Sjuk!

Jag som skulle ta tag i min träning nu är skolan är slut och då åker jag på hosta och huvudvärk. Inte så kul! Men så fort jag är frisk då kör jag igen så klart! :)

Sallad!

Jag har saknat sallad så himla mycket under denna vecka men nu är den tillbaka igen :)


Studenten!

Nu är äntligen studenten över! Vilken kväll det blev igår! Hade super kul. Dagen började med frukost på Harrys, efter det blev det skolavslutning och betygs utdelning i skolan, sedan blev det att åka på det härliga flaket. Mycket skratt och alkohol. När benen började ge med sig så åkte jag hem till pappa och blev firad där, där bjöds det på smörgås tårta. Trött som satan var jag så blev att åka hem hit ganska tidigt och hann väl vara hemma 30 min innan mina vänner kom. Festade galet i regnet som var. På något konstigt vis blev det kebab tallrik efter krogen ;)
Idag bestod mat intaget också av skräpmat. Men det hinner jag nog springa bort i veckan ;)

 


Den konstiga veckan

Eftersom det är studentveckan nu så blir det lite konstiga mat tider och att ens försöka få i sig mat. Matlusten är inte på topp tyvärr "/


15 kilo lättare!

Fy fan vad skönt! Igår satt jag och skrev att det inte var långt kvar tills jag skulle bli 15 kilo lättare! Och det var det inte heller! Idag när jag gick upp på vågen så insåg jag att jag hade percis har gått ner 15 kilo!
Vad skönt det känns!!

ÄNTLIGEN!!

15 kilo?

Under dessa sista veckor i skolan har det gått väldigt trögt med vikten. Ena dagen har man gått ner men sen går man upp det igen. Har nästa haft samma siffra på vågen ett bra tag nu. Men det är inte långt kvar tills det kommer ett hjärta vid 15 kilo. Bara några få gram. Det känns super bra! Så nu kör vi klart den här student veckan sen ger vi oss på vikten!!
SNART!! <3

Loppet!

Jag klarade att ta mig igenom dem där 5 km. Fan vad bra det kändes när jag väl kom i mål. Det tog en timme för mig att gå 5 km. Jag var så jävla trött när det stod 3 km på en skylt att det kändes som om att jag skulle dö!

Väl i mål fick vi en matkasse med massor av god saker! Det var Lax, bröd, smör, någon ny mjölk, vatten , potatisallad och massor annat gott. Jag känner mig supernöjd med torsdagen!

 

Maten

 

Den super goda mjölken

 

Alla deltagare

 

Min goda lunch innan loppet! :)


RSS 2.0