Det börjar hända saker!

Nu är tillochmed kaklet på plats! Nästa steg är taper och golv. Sen är det bara för köket att komma. 
 
Är så nöjd med vårt val av kakel, stora plattor med lite mönster i! 

Hur det ser ut just nu

 
 
 
 

Köket är beställt

Igår var vi på Ikea hela dagen och klickade hem oss ett kök. Den 17/2 ska det komma hem till oss, då börjar projektet att skruva ihop det. Men det ska nog gå bra. Min mamma fyllde även år igår så jag och min syster firade henne. Hon fick fotvård av oss samt lite andra småsaker. Nu ska Micke och jag åka in till Linköping igen och kolla på kakel samt golv. 
Kök!

Har spenderat hela dagen på Ikea! Vi har kollat på kök och skåpsinredning. Är inte så lätt att planera kök utan det är så sjukt mycket man ska tänka på! Håller även på och röjer här hemma för på torsdag ska det komma folk till oss och titta på lägenheten vi bor i just nu. 
Men nu blir det middag! 
Så här ser köket ut idag i huset:

Vårt hus!

Här kommer bilder på hur huset såg ut när vi köpte det. Huset kommer genomgå stora förändringar och självklart kommer det bilder på allt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Flyttkartonger

Dagen har vi spenderat i garaget och huset. Nu är äntligen hela garaget tömt, det ska bara städas och snyggas till innan vi kan lämna ifrån oss det. En annan sak jag har upptäckt att man kan få när man flyttar är foglossning! Ja, just nu känns det att kroppen håller på att förändras. 
Huspyssel

Har varit i huset nästan hela dagen. Fick för mig att jag skulle spara knopparna som sitter på köksluckorna. Så jag började skruva och när jag väl hade fått bort skruven så inser jag att knoppen är limmad. Mina vackra porslinsknoppar som skulle få sitta på andra möbler i huset. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta problem utan det ger jag till Micke så kan han ligga och klura på det. Får han inte ihop det får vi väl slänga dem och så får jag köpa nya. Finns ju så många fina olika porslinsknoppar. 

Hittade denna sida med massor fina knoppar

Kolla in den vet jag.

Här kommer några av alla 

 

 
 
 
 
 
 

En bit mat

Slängde ihop en köttfärspaj till lunch som jag och Micke kan äta. Inga konstigheter alls utan bara köttfärs, lök, bacon och paprika i. Till detta har jag tomater och Loka. 


Vad ska den nya heta?

Kan sitta i timmar och fundera på olika namn som skulle passa vårt kommande barn. Finns så många fina, olika och udda namn. Vi vet inte vad det är för kön vi väntar, vilket jag tycker är bra då jag båda får klura på flick- och pojknamn. Kommer ihåg när man var yngre och sa "när jag får barn ska dem heta..." ja det var visst inte så lätt. Kommer ju inte ens ihåg vad jag sa för namn. Samt att jag är ju inte ensam om att bestämma namn.

 

 

 

 

 


Huset

Har precis fått i mig lite lunch i form av flingor och mjölk. Känns nu i efterhand som om det kanske inte var en så bra lunch utan mer som en frukost.
Sitter och väntar på att Micke ska gå upp för idag ska det skrivas papper och vi får tillgång till huset. Som jag har längtat! Nu börjar den stora utmaningen med att renovera samt köpa nya möbler. Vi har väl båda kommit fram till att vi inte har riktigt samma smak när det gäller inredning men det ska nog lösa sig i slutändan.
 
 
 
 

Skriv sugen

Har känt dem senaste veckorna att jag är varit väldigt skriv sugen och jag kanske skulle ta och börja 2014 med att blogga igen? Är ju så att det händer så mycket i mitt liv just nu och det har inget med min viktnedgång att göra. Utan handlar mer om en viktuppgång. Till våren ska Micke och jag ha en liten bebis tillsammans.

Jag längtar så mycket efter att få börja gå ner i vikt igen. Vi ska även flytta vilket känns helt underbart. Det kommer ju då inte bli så mycket bloggande om min vikt resa för just nu går jag ju som sagt inte ner någonting. Utan om jag börjar blogga igen så kommer det handla om vårt nya hus, mitt liv och allt annat runt omkring mig.

 

 

RSS 2.0