Gott nytt år

Tack för detta år, vi syns år 2013!:)


Min älskade mixer

Av Micke fick jag en mixer i julklapp. Som går varmt på morgon. Den gör drinkar nästan varje morgon. Jag bara älskar den. Idag blev det yoghurt, apelsinjuice och egen plockade blåbär :)!


Mina fynd

Här har ni några av alla mina fynd på rean. Tröjor, sovbyxor och mycket annat.
Nu är garderoben städad och disken är diskad ska läsa lite bok nu och kanske ta mig en kopp te!


Lunch

Blev pastasallad med en god vän och bebis idag. Smakade super gott som vanligt. Men fick så ont i magen så vet inte om jag får i mig någon kvällsmat idag "/


Frukost

Har precis fått i mig lite frukost. En drink blev det. För ska äta lunch med en vän om några timmar så vill bara ha något lätt.
Drinken innehöll:
Banan
Vaniljyoghurt
Proviva blåbär
Passionsfrukt
Och lite blandad frusen frukt


2012

Tänkte jag skulle lägga upp vad som har hänt under detta år!
 
Januari:
 
Jag började min viktresa 
 
 
 
Februari
 
Funderade mycket på vad jag vill göra med mitt liv och hur jag ville se ut!
 
 
Mars:
Hade inte riktigt fått in att jag skulle vara ute och gå utan trodde väl mer att kilona skulle trilla av ;)
 
 
April:
 
Jag startade bloggen :D
 
 
Maj:

Jag deltog i blodomloppet!
 
 
Juni:
 
Jag tog studenten!
 
Vi köpte fin bilen ;)
 
 
Juli: 

Jag och Micke var i Holland, Jag kom under 100 kilo, la upp före och efter bild. Det var en super bra sommar!

 
 
 
 
 
 
 
Augusti :
 
Dagarna gick sommaren började ta slut så njöt mest av ledigheten
 
 
September:
Här har jag gått ner 22 kilo! Började med invägning på bloggen
 
 
Oktober:
 
Jag la upp en till före och efter bild, var på tjejkväll och fick gratis träning som jag inte har använt än. Fy på mig!
Fixade syster till spökfesten ;)!
 
November:
 
Jag fyllde 20 år samt var med i tidningen.
 
 
December
 
God jul!
 
 
Tack så mycket för detta år!
Nu är det bara ca 20 kilo kvar och dem ska jag ta till sommaren!
 
 
 
 
 
 
 
 

Hälsodrink

Vaniljyoghurt
Grapefruktsjuice
Olika bär
Det blev dagens hälsodrink!


Lördag

Tvättmaskinerna går för fullt, Micke och jag ligger i sängen och äter frukost. Om en stund ska jag hämta Dexter. Sen får vi se vad vi hittar på för bus :)


Te

Avslutar kvällen med lite te och CSI. Bara älskar den serien så har några boxar med Miami och las vegas. Imorgon ska Micke och jag vara barnvakt åt Dexter. Har även tvättstugan så ska fixa min garderob.


En bra bok

Fick tips av en vän om boken tillbaka till livet. Så önskade mig den i julklapp av syster. Nu ligger den här vid min säng. Fick även temuggarna av Mickes mamma & pappa. Frukosten kunde inte ha blivit bättre.


Lång ledig !

Nu är jag ledig fram till onsdag morgon. Har fyndat en hel del på rean. Ska lägga upp bilder när jag har fått ordning på garderoben. Nu blir det tv mys. Aldrig mera fet!


Frukost

Micke fixade frukost åt mig i morse. Just nu sitter jag och äter lite choklad. Ska även fixa lite mer melon.


Inte framme men en lång bit på vägen!

Det är julafton och jag sitter här i soffan och tittar ut över våran frukost. Jag har inte riktigt gått ner 30 kilo men är ändå nöjd med det jag har gått ner. Idag är det 11 månader sen jag började denna resa! Är så stolt över mig själv att jag har klarat detta!
Men nu kör jag mot nästa mål -31,7 den 15/1 tror jag det var vi skulle ses ;)
God jul på er!


I morgon gäller det!

I morgon hoppas jag att jag har gått ner 30 kilo. Men har jag inte det så har jag ju ett nytt mål ett gå ner 31,7 kilo till nästa träff.
Jag tänkte att jag skulle ge er några tips inför i morgon.

1. Ät inte för mycket så du får ont i magen ( jag lovar det är en jul nästa år med)
2. Det handlar inte vad DU äter utan hur mycket.
3. Njut, det är ju jul. Gå inte och känn att du inte kan äta godis eller andra saker som är "onödiga" utan ta det som känns bra för stunden. Jag kommer äta godis och allt. Det kommer en dag efter julafton med. Då får man komma tillbaka till sitt vanliga liv.
4. Dra inte ut på julen. Tror många tänker men jag börjar om nästa år. Men en vecka utan kontroll så kan man dra iväg ganska långt uppåt vilket bara blir mer jobb efter jul.

Hoppas min ord och tanker hjälper lite.
God jul på er så hörs vi i morgon!


Grillat

Kvällen spenderades hos pappa & Eva med god mat och trevligt sällskap. Vi åt grillat


Julmat

Gårdagen började med en lunch på stan med Linnea och Dexter. Jag hade även med mig Amelia så det var en bebisdate. Efter mat och julklapps tittande åkte jag till jobbet för att julfika. Vi fick äpplepaj och vaniljsås samt en blomma av chefen. På kvällen var jag hos mormor och firade jul. Vi fick julmat och julklappar. Allt gick i ett igår därför blev det inget bloggande.


Att låna en bebis

Tycker det är super kul när Amelia är här. Precis lagom och "låna" en bebis lite då och då. Ikväll har vi varit inne hos mamma och busat med hundarna. Vilket Amelia tyckte var super kul! Men som vanligt när hon kommer hit så börjar hon med att sova ;)!


Dagens lunch

Köttfärssås och spagetti. Nu blir det att gå och hämta bebis :)!


Leverpastej

Frukosten idag blev en leverpastejs smörgås. Bara två timmar kvar på jobbet sen är jag ledig i en vecka :)!


Kyckling

Ikväll åt jag mat hos pappa. Blev kyckling med bandspagetti. Smakade super bra. I morgon blir det jobb och efter det städa lite här hemma. För på kvällen kommer bästa Amelia hit igen. Så kul att få ha henne här en stund :)


Fisk och grönsaker

Till lunch blev det fisken som var kvar sen sist och grönsaker. Det var de som fanns hemma. Men smakade bra ändå.


Blä!

Skulle prova en ny yoghurt imorse. Men jag tyckte inte om den "/. Den var för tjock och känns inte som en yoghurt ska göra. Ingen bra start på dagen.


Bebismys

Ikväll har Amelia varit här. Skulle ju haft henne igår men blev ju träff med goda vänner istället.
Har haft en toppen kväll i allafall. Men orkade inte laga mat utan blev en sallad istället. Nu ska jag kolla lite på tv och bara njuta av kvällen.


Fisk

Eftersom Micke inte äter fisk så blir det inte så ofta jag äter det heller, tyvärr! Men idag var jag så sugen på fiskgratäng så det blev dagens lunch tillsammans med potatismos.


Skinkrulle

Frukosten blev en skinkrulle, bara ett ställe till att städa sen slutar jag. Blir ett besök på miroi idag med.


Vilken kväll!

Hade ju helt glömt bort att jag skulle träffa mina vänner från vårdcentralen ikväll.
Vi har ikväll spelat julklappsspelet.
Gud vad kul vi har haft. Vi "slogs" om klapparna ;). Det bjöds på glögg och pepparkakor. Allt smakade underbart. Fick i alla fall med mig nya koppar.
Men nu blir det att kämpa mot -30 kilo, de ska jag bara klara av!


Potatisbulle

Dagens lunch blev potatisbullar och korv. Snabbt och smidigt när man kommer hem från jobbet.
Måste även slå in de sista julklapparna det är ju bara en vecka kvar nu, ska även kämpa vidare så jag har gått ner 30 kilo nästa vecka!


Äggsmörgås

Idag blev det en äggsmörgås till frukost nu är vi i hagen och leker. Ikväll ska jag ha Amelia en stund :)!


Hamburgare!

Ikväll blev det hamburgare med pommes/kroketter och rå rivna morötter.


Helgfrukost

Ligger i sängen och bara drar mig. Så skönt att inte ha någon stress. Jag fick precis reda på att det ska komma en tredje film i snabba cash serien. Spännande och mycket roligt måste jag säga. Det ser jag fram i mot. Jag har även fått i mig lite frukost och ska snart göra mig i ordning för ska på stan med min syster och julshoppa det sista.


Snabbmat!

Ikväll blev en kokt Kycklingkorv, toast med kalkon och paprika samt äggröra med tomat och purjolök. En litet smörgåsbord. Detta kallar jag snabbmat! Just nu sitter vi och kolla på så mycket bättre. Blir en lugn kväll och bara umgås.


Sallad

Till lunch blev det avokadosallad. Smakade super gott.


Frukost

Nu är det helg och jag sitter och kollar på snabba cash, har precis fått i mig lite frukost. Varm smörgås med yoghurt. Men nu blir det lördags mys:)


Paj

Ikväll blir det paj till kvällsmat. Vi har även lite gäster här ikväll.


Äggrulle

Idag blev det en äggrulle till frukost.


Köttfärslimpa

Ikväll blev det köttfärslimpa med kokt potatis och morötter. Smakade super bra med hemlagad husman. I morgon blir det äntligen att jobba.


Frukost


Apelsin!

Att man kan äta så gott och ändå gå ner i vikt. Det gillar jag! Ikväll blev det revbensspjäll och små kycklingklubbor med pommes och sås. Hade lite apelsinsaft över salladen så den blev helt underbar! Jag är så nöjd :D


Start på dagen

Varm smörgås med ost, kalkon och paprika. Samt yoghurt och juice.


Frukost!

Äpple och yoghurt!


Vad har jag gjort?

Råkade trycka i mig en HEL pizza för första gången på 46 veckor. Smakade bra när jag väl åt den men nu mår jag så jävla illa och har ont i magen, att jag aldrig lär mig!


Lite mat i magen

Har fått i mig en smörgås och lite yoghurt. Det är nästan hela dagens matintag. Har inte känt mig bra idag så hungerkänslorna har inte funnits där "/


Funkar fortfarande inte!

Kan inte blogg från mina älsklingar så skriver ett inlägg via dator i stället. Frukosten blev en burk makrill i tomatsås och två knäcke med ost på. Har även fått i mig lite korvstroganoff till lunch. Har en annan sak och berätta!

Som ni säkert har märkt så har jag inte haft någon invägning på länge och detta beror helt enkelt på att jag har som mål att gå ner 30 kilo på julafton! Så jag kommer inte ha någon invägning förens på julafton. Ett annat mål är även att jag har ha gått ner 10 kilo mellan VC träffarna.

Vi ska ha års träff i januari och tills dess ska jag ha gått ner 31,7 kilo om jag kommer ihåg rätt. Men ha en fin söndag!

 

 

 

Funkar inte som jag vill!

Som ni har märkt har uppdateringen varit jätte dålig idag och det beror helt enkelt på att blogg,se appen inte har funkar. Varken på mobilen eller på Ipaden. Så tråkigt eftersom jag nästan gör alla mina inlägg vi dem! Ifall idag har syster, jag och Madde varit i Mantorp och skulle leta julklappar. Men hittade inga julklappar utan bara en tröja till mig som jag ska ha på julafton. Efter alla besök i affärerna så blev det tacobuffe på Rasta. Har även tvättat ikväll. I morgon blir det att fixa lite här hemma. Jag har ju inte ens fått upp några tomtar än. Men vi får väl se vad morgondagen har att ge. Är även förkyld just nu så orkar inte med så mycket som jag vill orkar med.
 
 
Just det ja! Hittade även en affär idag som sålde massor av roliga möbler hittade två sänger jag bara ville ta med hem!
 
 

Lördagsfrukost

Då var det äntligen helg! Och dags för helgfrukost. Idag blev det stekt äggsmörgås med en kopp te samt att kolla på jul kalendern. Så skönt att bara ta det lugnt på morgonen.


Dagens lunch!

Tyvärr har inte bloggappen på iPaden funkat idag men det gör den på mobilen. Mycket konstigt :)
Här kommer i alla fall vad jag åt till lunch idag.


Fredagsmys

Ikväll blev det sallad och bara titta på tv.
Har även varit hos Amanda och bakat ikväll:)


Räkor till frukost

Eftersom jag är ledig idag då blev det en omelett med räkor och ost i. Hade även att glas juice till. Nu blir det att diska samt kanske slå in lite julklappar.


Äntligen dags att sova!

Vilken kväll! Linnea och Dexter kom hit vid 18.00 tiden. Vi drack lite te och åt mina underbara bakverk, efter en stund kom även Linda förbi. Klockan 20.00 skulle jag hämta mamma, hennes bil ville inte lämna parkeringen i morse så fick bli henne taxi från jobbet. När jag väl lämnat av mamma så tog tjejerna och jag en sväng på stan, de hade kvällsöppet ikväll. Hittade inte att shoppa men blev en varmsmörgås på ett fik. Nu ligger jag i sängen. Imorgon blir det att försöka få loss mammas bil. Men nu ska jag sova!


Fika med Linnea och Dexter

Sitter just nu och fikar med Linnea. Fikabrödet har jag bakat själv ;)


Frukost och massor av snö!

Jag har inget i mot snön men det är ju lite träligt att fanns överallt med bilen. Just nu sitter jag och äter äggsmörgås samt yoghurt. Idag ska det även bakas och jag får även fika gäster ikväll :)!


Kalops!

Tog och gick in en sväng till mamma. Hon lagade kalops när jag kom så passade på att äta lite. Inte varje dag men får hemlagad kalops! Smakade precis lika gott som jag hade förväntat mig.


Lunch

God vad gott med lite mat!


Omotiverad och motiverad på samma gång!

Huvudet säger gå ut och ta en promenad medans kroppen säger stanna inne det är kallt, blåser och snöar. Ja det är ju jävligt lustigt att man kan ha så olika känslor i samma kropp. Jag blir så trött på mig själv, och så fort det inte går som jag vill så äter jag.
Jag är både ledsen, arg och besviken. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att få in tänker igen. Jag vill ju men orkar inte. Är trött och bara älska sötsaker just nu. Vill ju så gärna komma under 90kilo. Hur jävla svårt ska det vara. Ska kolla vidare på aldrig mer fet nu!


Lunch

Slö Emma orkade inte laga någon mat så blev en färdigrätt, är trött har ont i huvudet och känner mig allmänt hängig. Kanske beror på vädret. Det har gått två dagar och jag är redan trött på att skrapa bilens rutor på morgonen. I morgon börjar jag 8.00 och slutar 13.45 ska på möte med klockan 15.00 sen är det bara en dag kvar och efter det tar jag helg denna helg ska jag se till och sova ordentligt. Ska väl försöka gå ut och gå med men det är inte så super kul när det är -11 grader. Då vill man helst sitta inne. Jag som klagade när hösten kom att det var regnigt och kallt. Det var ju rena sommaren om man jämför ned vintern.


Avokado smörgås

Dagens frukost blev en smörgås med avokado och yoghurt samt vatten. Snöar för fullt här i Motala. Mysigt men kallt att jobba.


Pappa bjuder!

Åkte förbi mormor och fick lite fika innan jag åkte till pappa för att äta lite mat. Mormor bjöd på pepparkakor och pappa på kassler med potatis och sås. Smakade lika underbart som vanligt. Just nu sitter syster och jag, och leker med mina nya leksaker.


Aldrig mera fet!

Tittade på aldrig mera fet för första gången. Vilket gjorde att jag lärde mig något nytt. Vill självklart dela med mig av denna kunskap. Så ta in dessa ord!


Mina nya leksaker!!

Jag är så nöjd!


Mat

Då var det dags för lunch


Frukost på jobbet!

Bara hänger med mina arbetskamrater och äter frukost.


Vilken dag!

Har haft en super trevlig dag! Alla bilder kommer i morgon. Fick i alla fall med mig två nya leksaker idag;) mer säger jag inte...


Första advent

Sitter och myser i soffan med min frukost, vi ska snart ge oss iväg till Linköping för att köpa lite julklappar. Eftersom det är första advent så är självklart första ljuset tänt.


En underbar kväll!

 
God mat
 
 
Och super trevliga vänner!

Helgfrukost

Vaknade 08.15 så låg och väntade in julkalendern på svt 1, tycker det är super kul att det är mysteriet på grevholm. Det var så länge sen man såg det så ska bli kul och se vad som händer på slottet i år. Gårdagen var super kul. God mat, glada vänner och mycket dans.
Jag har inte kommit upp från sängen än, just nu äter jag min efterlängtade helgfrukost. Lika gott som vanligt, allt handlar bara om att ta det lite lugnt när man gör frukosten och att få lägga lite kärlek på frukosten. Men det bästa är ju att få äta den i lugn och ro.
Jag fick så mycket fina saker igår av mina vänner. Te muggen fick jag av Amanda och den var självklart med nu på morgonen. Men nu ska jag kolla klart på Nyhetsmorgon.


RSS 2.0