Nytt te!

Tog mig en sväng på stan och köpte hem mig ett nytt te. Som jag sitter och prova just nu! Det var gott kanske lite för sött i smaken för att ha som frukost te. Men vi får väl se vad man hjärna säger i morgon vid frukosten! Tig mig även två knäcke med kalkon på den ena och kaviar på den andra.


Lunch

Idag blev det köttfärssås med pasta och morötter.


Frukost

Dagen startar med knäcke med tomat och en kopp te.


Svampsmörgås

Dagens mellan mål blev en svampsmörgås.


Skogen levererar!

Skönt det var!


Lunch

Skinksås med pasta och gurka. Nu blir det promenad med mamma och hundarna.


Vilken svampdag!

Oj oj oj vilken dag!
Dagen började såklart med frukost. Sen rullade bilen mo arbetsförmedlingen. Efter det hem och byta om. Sedan åka till morfar. Stannade även på Preem och fick i mig en korv. Kanske inte den bästa lunchen men men. Efter det blev det svamp plock för hela slanten. Vi fick ihop mycket. Morfar hade även med sig äggmackor. Mycket gott. När vi väl var klara åkte jag med svampen till mormor som rensade och fixade med den. Kvällsmaten blev stektpotatis, svamp och lite korv. Just nu ligger jag i sängen i morgon blir det nog något att äta med SVAMP.
 








7km

Fy fan vad nöjd jag är! Fick för mig att gå till pappa och hem igen fick även mat hos pappa. Dock hade han inga grönsaker hemma. Men målet var ju att klara av att gå den rundan. Vilket jag gjorde med.
Fick lax och potatis till kvällsmat. Nu blir det duschen :)!


Mellanmål

Hallon/lakrits te och knäckemacka med kalkon. Imorgon blir det arbetsförmedlingen så ska även gå förbi te butiken och köpa hem mig en påsar nytt te tänkte jag.


734 kalorier i 100 gram!

Jag var så sugen på lasagne. Så stoppade in en i ugnen. När väl den var klar började jag läsa på paketet och då fick jag fram att det var 734 kalorier i 100 gram. Det slutade med att jag fick ta 50 gram och jävligt mycket sallad!:)


Ägg!

Frukosten blev två äggmackor och ett glas vatten!:)


Kinamat

Ligger i sängen. Är så bakfull idag så kommer nog ligga här ett bra tag. Kanske i några dagar;). Blev i alla fall ganska mycket alkohol och mycket trevliga samtal igår. Jag är super nöjd med kvällen. Till lunch blev det kinamat. Men nu blir det mer tv tittande.


Marknad

Plockade med mig syster och hennes vän för att gå på marknad. Köpte bara lite godis till pojkvännen. Efter marknade blev det mat och jag valde mcd.Happy meal såklart!
 

Emmas taxi AB

Ja det kanske vore något att starta eget företag. Med tanke på jag nästan bodde i bilen igår. Det började ju med att jag körde syster till skolan och sen blev det ju ams. Efter det körde jag Linda till Linköping. Senare på eftermiddagen åkte jag hem till pappa och kopierade massor av papper. Vid 7-tiden ringde syster och vill att jag skulle köra in henne och hennes kompis till Linköping. Ja det var ju bara sätta sig i bilen och åka i väg. Micke var också med så vi släppte av tjejerna vid resecentrum. Sen började vår jakt på MAT. Men vi kände att vi hade ingen lust att betala 200-300 kr per person för att äta. Så efter att ha gått runt i mysiga Linköping slutade det med att gatukök. Dock på detta gatukök tillverkade dem sina egna hamburgare. Jag tog en kycklinghamburgare med mos och Micke tog en fetaostburgare med strips. Vi var väldigt nöjda när vi åkte därifrån. Somnade som en gris när vi kom hem.
 

Barn på nytt

Detta är vad jag har roat mig med hela eftermiddagen! Jag bara älskar pärlor.


Papper

Ja mycket papper får man när man går på möten på AMS. Men jag lärde mig ett och annat och har mina idéer om vad jag ska göra till hösten. Men mer vill jag inte säga. Åt resterna från igår det lunch och det blir tyvärr inga gäster ikväll för bästa vännen är sjuk"/. Men nu blir det att söka jobb!:)


AMS

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tio. Så att man får gå in i det sär rummet och lyssna på vad dem har att säga. Undra vad dem vill att jag ska göra i höst? Är ju som sagt ganska trött på att gå hemma. Efter AMS blir det att kör Linda till Linköping sen hem och fixa lite här hemma. För ikväll kanske det ska komma lite folk till oss. Skulle vara så trevligt att bara få sitter ner och prata lite. Promenaden blev ju inte direkt av igår. Och jag känner mig uppsvälld till 100. Men jag vet ju anledningen och får ju helt enkelt skylla mig själv....
Ja, man är ju efter klok som vanligt. Bjuder på en bild på Amelia och mig från igår.


Regn regn regn

Kvällsmaten blev tyvärr från en pizzeria men valde kyckling och ris. Så är nöjd över mitt beslut. Var så sugen på varm mat så ville inte ha sallad! Här regnar det så mycket att det känns som om att snart trycks fönstren in! Har aldrig hört regnet vräka ner så!
Men nu blir det sängen:)


Söka jobb?

Nu börjar det blir riktigt tråkigt det här. Allt jag vill är ju bara att ha ett jobb. Men var fan finns dem och varför väljer ingen mig. Vi får väl se vad arbetsförmedlingen har att säga i morgon. Ska även köra in en vän till Linköping så kanske skulle passa på och gå lite i affärer och bara njuta av att det är fredag och löne helg. Fast fredag är ju ingen speciell dag när man ändå går hemma och den där lönen, ja var fan är den ;)? Men någon gång är det väl min tur med!
 
Bjuder på en bild med ;)

Inte vilken korv som helst!

Idag blev det kokt Kycklingkorv! Mycket nyttigare och godare tycker jag. Hade även lite mos och avokado till. Mums!
Det blev torsdagslunchen.


Vilken start på dagen!

Frukosten blir bara bättre och bättre. I morse var jag så hungrig att jag trodde att jag skulle dö! Körde syster till skolan och efter det åkte jag till Östenssons och handlade frallor och ägg. Så frukosten blev fralla, ägg, yoghurt, kiwi och te. Nu blir det att ta tag i hemmet.


Fruktstund

Så här på kvällskvisten blev det en kiwi. Imorgon blir det att köra syster till skolan så efter det blir det en promenad. Ska ta tag i min träning igen. Känns att den har spårat ut lite. Så ska bli så skönt att få röra på sig igen!


Hamburgare

Till kvällsmat blev det hamburgare med stekt lök och grönsaker samt lite curry ketchup. Mums!:)


Tomat och gurka

Eftersom att det blev paj kvar så fick det bli det till lunch med gurka och tomat. Just nu sitter jag hos mamma. Syster och jag ska ta en sväng till öob och till pappa ska hämta papper där för ska till arbetsförmedlingen på fredag :).


Lyx frukost

Inte nog med att han kan laga paj. Fick även frukost serverat i morse. Yoghurt med banan, knäckebröd med kalkon och tomat och ett kokt ägg!:)


Känslan att bara vilja tugga

Efter favorit programmet blev det film och då blev jag såklart sugen på att stoppa något i munnen. Hjärnan säger ta något nyttig medans suget säger ta vad fan som helst! Skulle mer en gärna trycka en chokladkaka men jag vet ju att jag inte får det. Så i stället blev det att äta en persika som jag skar upp i små "båtar" tog även lite saft till det :)

 


Pojkvännen väljer

Eftersom killen har sin ledig vecka nu sp fick han välja vad vi skulle äta ( med väldigt mycket hjälp av mig;) ). Dock är det i alla fall han som har lagat det :D. Det blev ost och skinkpaj. Mycket gott var det! Hade även många goda grönsaker till. Om en stund börjar mitt favorit program så nu blir det att duka av och ta sig in i sovrummet och slå på tv:n.


Frukos och lunch

En dag med massor av ärenden så nu äntligen fick jag i mig något!:)
Gud vad jag misshandlar min kropp!
Ikväll börjar mitt favorit program
Svenska Hollywood fruar :)


Kvällsmat

Ikväll har vi varit och stor handlat på city gross. Så till kvällsmat blev grillad kyckling med grönsaker och frukt. Ett bröd blev det med.


Amanda bjuder på mellanmål

Passade på att ta en sväng till Amanda. Där blev det te och två Knäckemackor. Väldigt länge sen jag drack te. Var ju helt beroende av mitt hallon/lakrits te ett tag!:)
Blir nog att åka och storhandla ikväll. Har bestämt mig för att inte gå på mötet!
Men hoppas mina "tjockis" kompisar får det trevligt:)


Fix och trix

Idag har dagen mest består av fix och trix. Jag har skickat paket, varit på firman, ätit allt jag ska ha ätit hittills. Just nu sitter jag och lyssnar på musik som jag ska ha till min pw. Ikväll är det tjockismöte med men kan inte riktigt bestämma mig om jag ska gå! Känner båda ja och nej inte för det. Vet inte varför jag har den känslan i kroppen heller!


Tacos

Jag bara älskar när vi ska är tacos eftersom det innehåller så mycket grönsaker. En jätte bra maträtt att beställa när man är ute. Bara ett litet tips!:)
Nu blir det att titta på film!


Pappa bjuder

Idag tittade jag förbi pappa för jag skulle hämta en film som han hade fixat åt mig. När jag ändå var där så fick jag mat. Fisk, potatis och skagenröra. Mycket gott var det. Bio igår var så där. Det blev lite chips och popcorn. Men det var det värt! Ikväll blir det tacos och film.


Bio!

Ikväll ska jag gå på bio för andra gången under denna resa. Det blir jag, pojkvännen och min syster som ska se snabba cash ||. Hoppas den är bra!


Pastasallad

Lunchen fick bli en Pastasallad med räkor. Mycket god var den!:)
Nu blir det film tittande med pojkvännen som äntligen är ledig :)


Pasta? Nej tack!

Ja som rubriken lyder så tackar jag helst nej till pasta. Så idag blev det köttfärssås med potatis och avokado! Kanske lite konstig mix men det funkade.


Max

Lunchen blev kotletter med koka potatis och sås. Kvällsmaten blev en sallad på Max med syster och vänner :)


Man tar det man har

Jag tycker att det ibland kan vara lite svårt att variera pålägget på smörgåsen på morgonen. Men jag försöker så gått jag kan. Idag blev det sallad, paprika och leverpastej.


Vatten Zumba

Igår kväll när jag låg och kollade på tv. Hittade jag attt feel good skulle ha vatten zumba. Så skickade iväg ett sms till Sanna och frågade om vi skulle gå. Vilket hon gärna ville. Ni som har har testat det GÖR det. Fy fan vad kul vi ha haft och vad trötta vi var efter zumban. 45 minuter långt var det men kände som bara 15 min det gick så fort där i vattnet och som sagt vi hade väldigt kul! Just nu sitter jag och äter en blandning av rester. Lite fläskfile och lite grillat med massor sallad. Men nu blir det att ta en dusch och bara njuta.
 
Solen kom fram när Zumban var klar typ ;)

Leverpastej

Mums! Dagens pålägg blev leverpastej och gurka. Drack även ett glas mjölk till frukosten. Här får ni även en bild på det mjuka bröd jag äter när jag blir lite trött på mitt knäckebröd. :)


Bebis mys med grillning

Oj vilken lång och trevlig kväll! Syster, mamma, jag, Linnea, Dexter, Patricia och Amelia har haft en mycket trevlig kväll. Vi har grillat och bara pratat och umgåtts. Jag är så nöjd med kvällen. Till kvällsmat blev det grillspett och sallad. Mycket gott.


Fläskfilé

Dagens lunch blev fläskfilé med pommes och paprika. Svalde ner det med ett glas mjölk!;)


Hungrig!

Tog mig en tur på cykeln nu på morgonen. Skönt måste jag säga. Har precis fått i mig ett ägg så nu blir det duschen och efter det en smörgås. Känner att jag är hungrig än.


Lyx middag!

Jag säger inget mer. Orken är inte på topp :)


Mina naglar

Fick frågan om jag kunde visa mina naglar. Klart jag kan göra det. Jag gjorde dem kort med lite glitter i det vita :)


Frukost

Ägg, knäckebröd, påläggskorv, gurka och yoghurt! Mums!


En lång dag utan mat

Idag vet jag inte vad jag har tänkt med. Antagligen inte hjärnan i alla fall. Råkade sova lite länge så frukosten blev en red bull och en knäckemacka. Lunchen ja det blev ingen lunch utan mellan 12.30-17.40 var jag och gjorde mina naglar tillsammans med mamma hos en gammal skolkamrat. Super nöjd blev jag! I alla fall när jag väl var klar så blev det lite fruktsallad med valnötter och en drickyoghurt. Det stillade ju hungern en stund i alla fall. Väl hemkommen blev det att laga korvstroganoff. Försökte verkligen att ta en normal portion men det slutade med inga grönsaker och lite för mycket korv.
Ja vad ska man säga? Finns kanske inte så mycket att säga utan det bara att bita ihop och fortsätta kämpa i morgon. Nu blir det att titta på tv och drömma sig bort men en smal och hälsosam kropp. Som just nu verkar finnas väldigt långt bort!


Linköping!

Syster och jag kom iväg till Linköping. Vi skulle in på Netonnet för att lämna in hennes kamera men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men men det är bara att leta reda på kvittot och se glad ut. Vi sängec även förbi skönheten Benita och syster köpte en väska av henne. Passade även på att gå på IKEA och Ica Maxi. Väl hemma blir det nu att åka till Amanda.

Ikea

Blev en tipp till Ikea när vi ändå var här. Råkade visst slinka med en korv ;)


Mellanmål

Riskakor med keso och en halv påläggs korv :)
Ett glas vatten med.


Paj igen

Eftersom att det fanns paj kvar så blev det de idag till lunch!
Såg sen när har hade fotat maten att det blev visst samma grönsaker som igår också ;)
Nu är i alla fall allt tvättat så lite senare i eftermiddag kan det bli en tripp till Linköping. Vi får se!


Frukost

Eftersom knäckemackorna tog slut igår, så var jag och köpte nya såklart:)
Så frukosten blev två Knäckemackor med ost och en skål yoghurt :)


Trött

Idag är en sån där rolig dag, när tvättstugan är bokad i mitt namn.
Ont i rumpan har jag med sen jag var ute och cyklade. Men knappt någon träningsvärk. Det blir nog att hoppa på cykeln idag med. Efter jag har gått igenom dagens trevliga sysslor.


Paj

Kvällsmaten blev en paj bit. Slängde ihop en paj med köttfärs och bacon!
Smakade gudomligt :)


Fan vad kul det var!

Har precis varit ute på en cykeltur i högt tempo. Fan vad nöjd jag är och vad kul det var!


Mamma stod för lunchen

Mamma bjöd på mat idag . Hon hade lagat pasta och skinksås mycket gott. Ikväll kan det bli tacos med syster men det vet man ju aldrig med henne.


Starten på dagen

Jag har precis kommit fram till att det är fredag idag. Så vad har dagen att erbjuda idag? Jag är väldigt sugen på att cykla så funderar på om jag ska cykla i väg någonstans. Jag vet inte vad de var med mig men jag vaknade 11.15 så just nu sitter jag och äter frukost. Tror att jag har en tjuv i familjen för fanns bara en knäckemacka kvar när jag skulle ta mina TVÅ! Det finns bara två misstänkta POJKVÄNNEN och SYSTER! Humm kan bli svårt att ta reda på vem det är.
Frukosten blev i alla fall yoghurt och EN knäckemacka


Har ni sett den här?

Jag tror inte jag har lagt upp denna bild i bloggen. Eller har jag det? I sånna fall får ni se den igen :)
 

Salladsbaren

Råkade gå förbi ICAs salladsbar och fick med mig en sallad hem till kvällsmat :)


Mer svamp!

Mamma blev tydligen väldigt sugen på att gå i skogen så vi tog en sväng med hundarna. Syster var också med. Det blev några svampar så mamma fick en kantarellmacka av mig.


Kyckling till lunch idag

Dagens lunch bestod av kyckling, ris och currysås. Paprikan och tomaten fick med plats på tallriken.


Detta äter jag för att tappa mina kilo

Detta äter jag:

 

Kolhydrater 225 gram

 

Bröd, pasta, potatis, ris, flingor, bönor och osötade kex

 

Dock får jag äta dubbelt så mycket av kokt potatis/rotfrukter, ris och pasta.

 

Proteiner 150 gram

 

Kött, fågel, pålägg, fisk, korv, ost och ägg

 

Dock får jag äta dubbelt så mycket av fisk.

 

Mjölkprodukter

 

Mjölk, lättfil, lättyoghurt 2-3 dl

 

Frukt

3 stycken om dagen

 

Grönsaker

Obegränsat

Minst 3 dl om dagen

Detta är alltså vad jag ska/får äta per dag!

 


En vacker dag

Solen strålar från himmelen och jag sitter och äter en skål med yoghurt. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Men det blir nog en promenad lite senare ikväll för nu tycker jag att det är för varmt för att gå:)


Skillnad då och nu

 Då
 
 
Nu

Delmål!

Nu har jag gått ner 20 kilo och här kommer mina ny delmål i framtiden!

 

25 kilo

Halva min mål vikt har jag gått ner då och tanken var ju att jag skulle åka till Ullared. Men tror jag har ändrat mig. Jag ska istället köpa mig ett par nya skor!

 

30 kilo

Då ska jag ta och införskaffa mig en jacka. Jag behöver en ny vinterjacka så vi får väl hoppas att jag har tappat 30 kilo innan snön faller ;)

 

35 kilo

Dagen jag blir 35 kilo lättar vill jag gå ut och äta trerätters med min pojkvän och gå på bio. Då ska jag vara stolt i en snygg klänning och bara visa upp min kropp!

 

40 kilo

Jag skulle så gärna vilja göra en hår förlängning och har jag råd med det när jag har gått ner 40 kilo så får det bli min belöning.

 

45 kilo

Massage, Jag har alltid drömt om att gå på massage så det ska vara en belöning när jag bara har 5 kilo kvar!

 

50 kilo MÅÅÅL

Ja ni jag har alltid har drömmen om att tatuera ett mumintroll någonstans på kroppen så det ska jag göra då. Kommer även bli en tripp till Ullared och shoppa massor nya kläder!


Svamp

Det blev några svampar var i alla fall. Diana och jag tog även med oss Wilma så det var full rulle i skogen. Mycke trevligt att både få motion och nöje samtidigt! Jag är så nöjd med kvällen,
 

Lunch

Idag blev det köttfärssås igen eftersom att det fanns kvar från igår. Men idag blev det morötter till istället och ett glas iste zero! 
 
 

Varför??

Dubbla inlägg fråga mig inte varför :(

"God morgon"

Råkade visst bli så att jag sov lite länga idag! Sanna var här igår kväll och det blev lite vin och mycket tjejsnack. Var så nöjd med kvällen när jag gick och la mig. Trodde vågen skulle skrika rakt ut när jag skulle väga mig men det var ingen fara jag var så nöjd när jag såg siffrorna. Ikväll kan det bli så att jag och Diana ska till skogen och plocka svamp. Det ska bli så spännande. Var många år sedan jag plockade svamp.
Frukosten blev bara två knävkemackor med ost på
( Som jag glömde ta en bild på)
 
En gammal bild på mig!

Mellanmål

Dagens mellanmål blev en känckemacka och en riskaka med en korvskiva på. Ikväll kommer bästa vännen hit så då ska vi faktiskt dricka lite vin tillsammans. Tänkte besöka affären sen för att kolla om det finns några "bra" tillbehör till vinet. Har ni några bra idéer? Kan nog bara bli lite färsk frukt!;)


Lunch

Idag blev lunchen köttfärssås med spagetti och sallad så klart. Så skönt att få "ta" mat själv :)


Hundarna

Sitter i hagen just nu och leker med hundarna tillsammans med mamma


Morgon promenad

Gud vad skönt det var! Nu blir det frukost och en dusch sen ska jag nog ta tag i städningen ;)


Mina delmål

Råkade hamnde under min kategori "mina delmål".
 
Utdrag:
 
Jag har börjat läsa många vikt bloggar och det många tycker på är att dem belönar sig själva när dem gått ner ett antal kilo. Jag har kommit en lite bit på min lisa vad det är jag ska göra. Jag tänkte att jag skulle få/ göra något varje 5 kilo jag gått ner. Hittils har jag ju gått ner 8,6 kilo så mitt 5 kilos mål har jag redan gjort :) Men nu satsar vi på 10 kilos belöningen :)

5 kilo

Förlänga naglarna

10 kilo

En ny tröja

15 kilo

En ny klänning

20kilo

Ett par nya jeans

25 kilo

En tripp till Ullared
 
 
Ja nu har det ju inte varit så att jag har följt mina delmål. Men jag tänkte att i morgon att jag skulle sätta upp nya delmål för kilona som kommer.
 

Pappa fixar maten

Idag till frukost blev det två knäckemackor. Lunchen lyxade jag till med en kycklinghamburgare och kvällsmaten stod pappa för. Snitzel i sås med ris och grönsaker blev det, mycke gott. Dagarna kommer och går just nu. Känner  att jag har tappat kontrollen lite så försöker kämpa mig tillbaka till mitt vanliga jag men det verkar ta lite tid.
 

Kvällsmaten

Min grilltallrik från kvällen. I morgon blir det att återgå till mitt "vanliga" liv. Med min våg under armen som vanligt :) Just nu sitter jag, syster och pojkvännen och kollar på film. Super mysigt. Så skönt att vara tillbaka i Sverige!


Funkar ej

Verkar som om att det är något fel med blogg.se appen. Jag kan inte mobilblogga. Mycket konstigt tycker jag. I alla fall blev det en super trelig kväll igår vi grillade och kollade på film. Men i dag blir det andra bullar. Så nu blir det fram med vågen och senare ta en promenad..
 
 
Grillning
 
 
 
Min mat
 
 
Jordgubbsvin som syster och jag provade.
 
 
 
 

Grillkväll

Nu blir det grillkväll tillsammans med syster och pojkvännen. Det blev ungefär ett kilo upp. Men det var det värt. Så som jag har njutit av våran semester. Så det tar jag igen nästa vecka:)


Motala

Har precis vaknat och nu var det dags att ställa sig på vågen. Jag tror det är något upp i alla fall. Tycker jag sköt mig bra men tror det handlar om mängden mest. Jag får helt enkelt bara kämpa vidare! Godmorgon. Bilden visar gårdagens lunch :)


Internet

Japp det fanns visst internet på detta hotell med. Idag har vi varit på stan och bara ätit god mat. Jag börjar oroa mig över vad vågen kommer att stå på. Känns väldigt nervöst ska jag säga er. Tydligen regnar det i Hamburg också det har vi i alla fall upptäckt idag ;)
Just nu har i precis badat i badkaret så blir att kolla lite tv och se vad morgondagen har att erbjuda.

Hamburg Nästa

Just nu håller vi på packar ihop våra saker för nu ska vi åka vidare. Vi ska nämligen stanna en natt i Hamburg innan vi åker hem igen. Jag har precis fått i mig frukost och jag vet inte om det finns internet på nästa hotell så kan vara sista blogginlägget jag gör innan Sverige
 
 
 

KFC

Vilken dag! har mest bara varit mat idag. Men det får jag ta igen en annan dag. Älskar ju mat och tycker ju att det är så kul att prova saker vi inte har hemma. Dock har vi ätit något väldigt svensk idag. Nämligen köttbullar jag blev så sugen på att besöka IKEA när vi såg att det fanns. Vi har även varit i en lite stad vi vattnet. Där det blev mycket shopping. Sen har vi även provat KFC för första gången eftersom det inte finns i Sverige. Det var gott och mycket konstigt att få kycklingen i en STOR "låda"
 
 
Bilder blir lite hipp som happ när man fotar med olika ting ;)

En kväll på stan

Hemma efter att ha ätit trerätters på stan. Kvällen började med någon drink i baren på hotellet och slutade på en jätte trevlig restaurang där vi åt förrätt, varmrätt och efterrätt. Jag är mycket nöjd med dagen. I morgon funderar vi att åka och besöka en stad vid havet. Men vi får väl se vad vädret och känslorna säger i morgon.

Shopping i Haren

Idag har Micke och jag besökt två nya städer som ligger runt omkring Groningen, Haren och Assen heter dem. Det blev ganska mycket shopping för min del idag. Hittade små mysiga butiker överallt. Just nu ligger Micke och sover som en gris. Han är väl trött efter allt springande efter mig. Eftersom jag bara " den här butiken ska vi gå in i och den här och den där" haha.
Mat valen går bättre än vad jag trodde men man får ju offra sig lite.
 
 
City
 
 
City
 
 
Varm choklad
 
Cykeltaxi
 
Shopping
 
 
Shopping
 
Shopping
 
Jag har ungefär spenderat 150 kr på alla saker jag köpt i dag! Det kallar jag att fynda :)
 
 
 
Iste 
 
 
Dagens lunch. En grillad smörgåd med skinka, svamp, paprika, lök och ost samt en liten sallad.

Första frukosten

Micke och jag vaknade klockan 04,00. Efter att ha kollat lite på tv så tog vi med badkläderna och gick ner till poolen och simmade lite. Det var 30 grader varmt i poolen mycket skönt. Nu har vi ätit frukost och ska snart ta bilen till stan. Vi kände igår att det var lite långt att gå. 
 
 
Vattnet ser grönt ut på bilden och jag vet inte varför. Mycker trevligt var det i alla fall
 
 
Nybadad
 
 
Frukost
 
 
Frukost
 
 
Frukost
 
 
Frukost
 
 
Korv, tomat och pannkaka
 
 
Juicer
 
 
Pålägg
 
 
Strössel? Jag fråga mig inte men man kanske ha det till filen ;)?
 
 
Välkomnade miljö när man kom till frukosten

RSS 2.0