Vadstena här kommer jag!

Om en liten stund ska jag iväg till Vadstena och kolla in alla fina bilar på bilutställningen. Brukar vara riktigt mysigt där inne. Kompisen Ellen och pojkvännen Micke ska också med kanske syster också! Dagen har varit bra. Allt skolarbete är klart så jag har varit ledig idag. Imorgon blir det idrott och delta i blodomloppet. På fredag blir det att fixa naglarna till Studenten nu är det inte långt kvar!!
En gammal bild på mig som jag är stolt över fast att jag vägde väldigt mycket då!

Blodomloppet

På torsdag ska jag göra en sak jag aldrig trodde jag skulle göra i hela mitt liv! Jag ska delta i blodomloppet i linköping! Det ska bli super kul och så spännande. Jag känner mig verkligen peppad att ta mig igenom dem där 5km. Visst 5km kanske inte låter så mycket. Men får mig är det ett stor steg att jag ens vågar delta!

Bästa glassen

Har hittat den bästa glassen för sommaren BARA 25 kalorier kan inte bli bättre :D


Vecka 17

Vikten går inte upp just nu men den går fan inte ner heller ;)

 


Man ser verkligen ingenting!

Jag har varit med om något i dag som jag inte trodde jag skulle vara med om! Tydligen har en kille i klassen gått ner 20 kilo och jag har inte sett det! Känner mig så ledsna att jag inte har haft möjligheten att säga grattis. Men nu förstår jag verkligen om folk inte ser! Jag träffar honom varje dag så det är väl därför! Jag har ju ändå gått ner 13 kilo men det är inte så många som ser det i alla fall säger dem inget! Dem kanske inte vågar!


Solen strålar och jag mår bara bra!


Sol

Ligger på baksidan och solar. Studenten börjar närma sig. Det ska bli så skönt när skolan är över, jag söker jobb hela tiden. Men just nu är det väldigt mycket att göra i skolan så därför blir det inte så mycket bloggande. Kosten går bra men motionen är så där. Hinner lixom inte med men det löser sig nog så fort allt pluggande är över.


Plugg

Det är inte många skoldagar kvar nu.

Så just nu sitter jag och försöker få ihop det sista som ska lämnas in i veckan!

Jag tänkte vara klar med allt på fredag! Jag bara längtar ska bli så skönt.


Tv kväll

Dagarna kommer och går. Just nu händer det inte så mycket på vikt fronten och tror det beror på att det är väldigt stressigt i skolan. Jag försöker sköta min kost så mycket jag kan. Men just nu är det en period när man är sugen på allt. Jag har dragit ner på godiset men inte allt än och jag hoppas att jag snart blir av med suget. Det ju borta ett tag men nu finns det där!

Dagen har varit bra. Det blev en sväng till Medevi och kolla på bilar och lyssna på musik. Väl hemma blev det en omelett och nu väntar vi båda på att filmen på nian ska börja!

 


Paj mys

Hamnade hos pappa på eftermiddagen och där bjöds det på paj. Igår vart det utgång med lite vänner. Det var super kul!
Nu blir det promenad med hundarna hos pappa :)


Inget godis!:)

Känner mig stolt har inte ätit något godis och det går bra :) jag mår bra utan att äta godis har jag nu insett ;)
Haha
Idag har det varit en ledig dag från skolan så frukosten blev sen även lunchen "/
Vi får väl se när jag får i mig kvällsmaten :)
Annars går allt bra!!!


City gross

Sitter på fiket efter en timmes handlande på city gross :)


Korv??

Jag är ju inte så jätte kär i korv längre men idag fick jag offra mig för i skolan serverades det korvstroganoff ;)


Godis fri vecka!

Nu har jag bestämt mig! på tisdag när jag går in i vacke 16 ska jag ha en helt fri vecka från godis! Så är det bara. Jag är så trött på att jag tänket " jag kan nog ta lite choklad har ju redan gått ner massor så det gör inget" Men vad fan jag ska ju ner mer?? NU kör vi bort med godiset!!!
image description
image description
BORT BORT BORT !!!!

V.16

På tisdag går jag in i vecka 16 ( hahah låter som jag är gravid ;) )

Under dessa 16 veckor har jag tappar 20cm i midjan och 12 cm över brösten! Detta känns så super bra!!


Grillat

Mums :)


Lång sväng

Tog mig en lång sväng med hundarna på förmiddagen :)
Just nu har jag precis ätit lite lunch. Ikväll blir det nog att grilla med fina syster :)

 


Något fel?

Jag har försökt lägga upp massor av bilder idag via mobilen men det måste har varit något fel. Jag ser i alla fall inga inlägg "/

Men men får ta och fixa det i morgon hoppas ni har haft en bra lördag!


Balen

Har varit och kollat på balen just nu sitter jag hemma hos pappa och har ätit grillat :)
Super gott!!
Blir en lugn kväll, ska vika tvätt och bara tv mysa :)


Lax

Idag blev det lax, mod och grönsaker:)
Mycket gott :)


Hundträff

Sitter ute och har hund träff med Linnea


Ljusblå

Råkade gå förbi HM idag och fick se massor av snygga klänningar. Jag bara längtar tills jag kan ha en av dem alla.
Fick i alla fall med mig hem detta snygga nagellack. Kommer bli så fint!:)


Skolans lunch

Eftersom jag försöker undvika pasta så blev det kycklinggryta och potatis med lite morötter :)


Föreläsning

Ska sitta och lyssna på när polisen pratar om vett och etikett


Lunch

Dagens lunch bestod av kroppkaker inte super gott men funkar ;)
Haha just nu fuskar jag med en klubba ;)


Café Elev

Just nu så sitter vi och bygger ihop kinder äggs leksaker :)
Skulle gärna äta en men det ska jag fan inte göra!!:)

 


En lång dag

Efter allt tvättande blev det en sväng hem till Amanda. Vi pluggade lite och snackade lite skit. Sen åkte jag och min syster till Liinköping där jag hämtade min telefon som har varit på lagning. Köpte mig även en ny behå till studentklänningen. Efter Linköping blev det hem till pappa för att se hur det blev med den nya behå. Ja då sprack dragkedjan så i morgon blir det att åka till sömmerskan och fixa till det. Nu blir det DW och bara ta det lugnt.

Foto

Känslan man får när man börjar tag egofoton igen är obeskrivlig. Jag bara kände när jag vaknade i morse att idag ska vi ta ett egofoto :)


Tvätt

I mitt förra inlägg skrev jag att inget i garderoben passar. Men det kanske beror på att nästan ingenting är rent ;) haha nej det tror jag inte men men. Just nu har jag tvättstugan. Inte det roligaste och springa ner i källaren för att tvätta. Men som sagt behövde verkligen det! Idag ska syster och jag gå på stan för att hitta den bästa presenten till pappas tjej som fyller år i morgon. Så då blir det lite "fest" för henne :)
Men nu ska jag ta ett sista ryck till tvättstugan.

 


Kroppsmedveten

Just nu är jag i en sådan där period där inga kläder passar. Jag känner mig bara allmänt tjock fast jag har lyckats gå ner så mycket. Ingenting känns bra just nu. Ikväll har jag även varit väldigt hungrig. Så det har både blivigt ost och choklad fast att jag bara ska äta choklad på fredag eller lördag! Fy på mig.

 

 

Ni som håller på med vikten har ni också svackor när inget i garderoben känns bra??

 

 

När jag ser den här bilden på mig så anser jag mig själv som jätte stor men jag brukar ändå fundera på hur fan såg magen ut när jag började min vikt resa. Då gick jag fan inte och tänkte på min mage och mina höfter. Men just nu är det fan det ända jag gör!!


Rubrik!

Det var en super trevlig kväll vi fick melon och sen blev det en promenad med. Jag känner mig jätte nöjd!

Nu blir det kolla tv och bara ta det lugnt kanske blir lite pluggande med :)


Mina vänner <3

Dagen är här med stort D. Jag ska äntligen få träffa vännerna från vårdcentralen idag :D. Det var 3 veckor sen sist. Ska bli så kul och se hur det har gått för alla och vad dem har för tips och trix ;) haha nu blir det kvällsmat sen ska jag fixa mig

Ingen bra dag

Idag är en sådan där dag när jag inte vill göra någonting. Känner mig allmänt nere. Vill bara sova. Magen har inte heller varit okej fast det beror nog på allt konstigt jag stoppade i mig i går :(.

Men som sagt det jag har lärt mig av dessa dagar är att bara ta det lugnt och lyssna på kroppen. Istället för att tvinga mig att göra massa saker för då tappar jag motivationen helt...


Smoothie

Mellanmål i bilen :)

 


Äventyr

Nu blir det att åka på äventyr :)
Vatten behövs i värmen :)


Gå Gå Gå

Ja det blev en timmes promenad med hundarna. Kämpar verkligen nu för att kunna säga att jag gått ner 15 kilo. Är snart där. Denna vecka har varit både upp och ner plus att jag har även haft samma siffror på vågen....

Men jag hinner! Måste bara se till så jag kommer i studentklänningen!

 

Bästa stora hunden <3

 

Bästa lilla hunden <3


God morgon

Frukosten bestod av knäckemackor med kalkon på. Nu tänkte jag göra mig i ordning för en promenad :)

Brödernas bar...

Det har öppnat ett nytt matställe/pub här i Motala. Micke och jag passade på att åka dit och äta lite mat ikväll för dem hade öppningserbjudande på maten. 50% rabatt var det. MEN maten var inte god! Micke och jag kom fram till att vi hade aldrig betalat full pris för maten! Jag valde kycklingfilé med potatisgratäng. Jag tänkte ååå vad gott med potatisgratäng det var väldigt länge sen jag åt så ska nog "lyxa" med det. Den var kall och inte ens hemmagjord. Jag blev så besviken. Medans vi sitter där och äter maten hörde vi bara hur servitrisen skriker OJ FÖRLÅT. Ja då har hon lyckats spilla ner en kund med öl. Det slutade med att kunden fick åka hem och byta kläder. Det som var bra med ställer var att man fick mycket mat. Man blev mätt. Men som sagt det var inte så bra kvalité på maten. Nu blir det film och en bit mörkchoklad.

 

 


Tacos

Lördags lunchen blev tacos :)


Hos Pappa

Var förbi hos pappa en sväng med min kanske nya bil. Vi får se hur det blir med det :). Det blev lite fika och en promenad med pappa och hundarna :) Känner mig pigg och stark idag. Eftersom jag vaknade så sent så är det dags för lunch nu
Syster och jag

Pojkvännen

En fredag kväll som denna började med after work fast nyktert för mig. Pojkvännen dricker några öl. Man måste ju passa på när ölen kostar 20:-


Naturlig!

Det blev inga nya naglar utan jag valde att ta bort de jag hade och allt låta mina naglar vara som dem är. Jag ska göra nya till studenten så kan vara skönt att vara utan en stund :)

Jag köpte mig även ett par nya skor här om dagen

Jag bara älskar dem :)

 


Naglar

När jag hade gått ner 5 kilo så fixade jag min naglar hos en tjej som heter Lina. Idag ska jag dit igen. Det är ingen kilospresent utan bara för att jag vill ha dem fina igen för just nu ser det inte så bra jag har tappat några och några har gått sönder :) inte super snyggt direkt;) haha
Ikväll vet jag inte vad som händer men det märker vi ju ;)


4 år

Idag firar jag och min kille fyra år, så just nu sitter vi på sjöglimten och ska äta lite mat. Jag beställde en plankstek med lax kommer säkert bli super gott :)
Hoppas ni får en fin torsdag. Här i Motala är det super fint väder, solen strålar för fullt :)

 


Ny tagen bild

På en tjej (mig) som är för stor för att vara med på bild igentligen...
Men som sagt håller ju på att bli mindre ;)

1,8 kilo kvar!

Jag har bara 1,8 KILO kvar tills jag har gått ner 15 kilo. FAN vad bra det känns. Nu ska jag kämpa på! Under valborgen blev det tyvärr inte så mycker promenerande men det tar jag igen i morgon för det är det vardag och allt blir normalt :)

Grillar

Har precis fått i mig lite grillat :)
Det var mycket gott :)

 


Glassdag idag :)


RSS 2.0