Att vara arg på sig själv!

Den känslan går fan inte att beskriva i ord man ska försöka så gott jag kan. Allt började med att jag fick ett jobb, jag bara älskar mitt jobb och mina arbetskamrater. Men jag glömmer bort mig själv. Jag äter inte frukost och när jag väl får i mig något är jag vrålhungrig. Jag har börjat dricka läsk igen vilket jag inte förstår varför. Jag planerar inte för fem öre utan tar dagen som den kommer. Äter kakor lite här och där. Ja det är ju inte lustigt att vågen skriker rakt ut. Känns som om att jag håller på att bli gamla Emma igen och det vill jag verkligen inte. Träningen verkar inte heller existera i mitt liv. Visst jag går i mina trappor varje dag och då har helt plötsligt tänket blivit men jag kan äta den kaka, dricka detta glas cola för jag rör ju ändå på mig. Jo men visst kan jag gör det men det är ju inte så att jag går ner då! I måndags visade vågen att jag hade gått upp 1,1 kilo, men då hade jag även varit på kalas här och där och att väga maten fanns inte då. Men denna vecka vill jag ju självklar bli av med extra kilot. Det går väl sådär, jag har fikat, ätit godis och lite för mycket mat. Jag har lite svårt att kontrollera mig när Micke är hemma. Jag ska verkligen inte skylla på honom på något sätt men livet är lite annorlunda när han är hemma så är det bara, och denna vecka har han varit sjuk vilket betyder att han kommer vara hemma i 3 veckor. Är det 3 veckor utan kontroll? Ja just nu känns det så! Jag kommer inte ha någon invägning på måndag för känner att jag inte kontrollerar min kropp just nu och då vet jag att det inte är några positiva siffror på vågen. Men nu kör jag igen. Jag ska hitta tillbaka där jag kontrollerar mitt eget liv. INGEN ANNAN!

Men just nu är jag bara arg på mig själv för att jag tänker som jag tänker.

Är det bara jag som har såna här perioder?


Kommentarer
Postat av: Benita

Alla har vi sådana perioder Emma. Hoppas du hittar styrkan snart igen. Stora kramar!

Svar: Jo jag förstår det. Men vill ju vara smal nu! Kan inte någon bara komma och "plocka" bort magen på mig ;)
Emma Adolfsson

2012-11-24 @ 21:32:53
URL: http://benitaschoultz.blogspot.com
Postat av: Tweety

Du är inte ensam, Bamsekram

2012-11-24 @ 23:51:35
URL: http://tweety26.wordpress.com
Postat av: Köttbullen

Oj, vad jag känner igen mig mycket. Man tänker: "jag skärper mig imorgon", fast varje dag. Sen när en vecka gått inser man att man slarvat hela veckan. Inte kul. Eller klassikern: "EN kaka gör ingen skillnad." Man glömmer bara att 1 + 1 + 1 + ... är mer än bara 1. Men lyssna på din ilska och hoppa över 1 kaka. Bara 1. Sen kan du hoppa över 1 till någon annan dag. "Det är bara 1." Sen kanske du inser att det blir mer en 1 kaka du hoppat över i slutänden. Kom igen nu! :) Heja heja! Kram

2012-11-26 @ 10:37:32
URL: http://viktigt50.wordpress.com
Postat av: Sacco

Hej Emma! Din arbetskamrat här :) Jag har läst en hel del i din blogg och ser vilka fina resultat du uppnått. Du var ju med i tidningen och där såg jag att du har denna blogg. Vilken resa du gör och har gjort fram till idag, tänk på det när du har en jobbig vecka.
Den mentala biten är intressant, det är den som tar dig framåt. Ta fram positiva tankar när det tar emot. Tänk på allt du gått igenom för att nå dit du är idag, ingenting ska stoppa dig! På det viset nollställer du mätaren och kör vidare.
Det som fungerar bra när det är som jobbigast är att fokusera på en dag i taget istället för att blicka för långt framåt.
Intressant och kul att läsa om hur du förändrar ditt liv.

2012-11-29 @ 14:25:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0